Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak u bijeljini
Povratak na članak

Bajić: Purdina sudbina u pritvoru ovisi o odluci Tužiteljstva Srbije

Osnovni je cilj našega dvodnevnoga susreta stvaranje preduvjeta da svi koji su počinili bilo kakav ratni zločin na prostorima bivše Jugoslavije za to i odgovaraju – rekao je Milorad Barašin, tužitelj BiH.

Komentari 85

DU
Deleted user
16:49 16.02.2011.

Ovo je stvarno sramota da je sudbina Hrvatskih branitelja u rukama Srbskog tuziteljstva. Dignimo se svi na noge i srusimo ovu izdajnicku Hrvatskosrbsku Vladu u Zagrebu!

VL
BM
Boris Markovic
17:50 16.02.2011.

mastermind: Pa sto se ne dignes odma? Ako mislis da su Srbi pukli sto su cinili zlocine i ako mislis da su bombardovani zbog ljudskih prava, varas se. Pukli su jer nisu slusali Tatu. Nemoj ni ti da slusas tatu, pa ces videti sta ce biti.

VL
BM
Boris Markovic
18:06 16.02.2011.

@mastermind: Pa napravi promene kakve hoces. Ja sam za svaku promenu koju ti (Hrvatski narod mislim) hoces. Ti unutra mozes da implodiras ako hoces, samo ne mozes da nametnes ikome volju spolja.

VL
UT
utatica
18:07 16.02.2011.

Odluka je donesena na udbaškoj razini, Purda će biti izručen Srbiji. Ispitivanje od strane srbijanskog tužiteljstva će biti samo formalnost.

VL
BU
bura2
16:15 16.02.2011.

Sram te bilo Bajicu! Nista nisi ucinio za Purdu! Tako se ne branu Hrvatski branitelji!

VL
OB
-obrisani-
16:15 16.02.2011.

Izdajnici i kukavice.

VL
OB
-obrisani-
16:17 16.02.2011.

Kako može poraženi agresor, srbija suditi hrvatskim braniteljima, tko im je to od naših dopušta ?

VL
OB
-obrisani-
16:19 16.02.2011.

Mogli su Purdu obavijestiti da ga srbi progone, nisu htjeli. Mogli su Purdu zatražiti od BiH i pustiti ga čim uđe u Hrvatsku, nisu htjeli. Oni predaju hrvatske vojnike četnicima u Srbiji da ih ponovo muče, a četnicima unutar Hrvatske dižu spomenike i dijele priznanja. Hrvatska, ništa bez \"Egipta\" neće ići, na žalost ništa...

VL
KU
kukuriku
16:21 16.02.2011.

Bajicú da nije bilo \"Purde\".., nebi ti danas tamo Odlucíva i prima Privilegije !!

VL
OB
-obrisani-
16:21 16.02.2011.

Nije agresor taj koji će određivati tko je u Hrvatskoj učinio zločin, pogotovo kad se zna da je za njih \"zločin\" i obrana od agresije. Isto tako niti u Hrvatskoj se ne može suditi temeljem ISKAZA ČETNIKA I OSTALIH NEPRIJATELJSKIHH SNAGA, ili oni IZNUĐENIH MUČENJIMA Čini mi se Bajiću, da je po srijedi KRIŽNI PUT NAD HRVATIMA, ali ovaj put kao KAZNA ZA OBRANU HRVATSKE OD SRPSKE AGRESIJE.

VL
MA
mastermind
16:24 16.02.2011.

Bajić ne radi u interesu Hrvatske ni hrvatskog naroda. To je već posve jasno. On jednostavno radi po naputcima engleske MI6, a Englezima (i Nizozemcima) je jako bitno da se u što većoj mjeri izjednače agresor i žrtva. Naime, nijee slučajno da su Manolić i Mesić, oznaš i udbaš, sudjelovali u stvaranju HDZ-a. Oni su postavljali svoje kadrove, kadrove iz prošlog SISTEMA, koji danas \'\'dramju\'\' Hrvatskom. Kako Čičak sinoć reče : DECA udbaša i komunističkih zločinaca vladaju danas. Bajić nije slučajno tu gdje je, i on sam osobno nikada nije skrivao suradnju sa CIA-om i MI-6 (pročitajte njegove prošle izjave i interviewe), što samo govori o ČINJENICI da ova Vlast, kao ni ona prošla, a ni ona buduća ne rade u intersu Hrvatske već po naputcima iz centara moći. Kome to još nije jasno, tko vjeruje da je Bajiću ili pak Josipoviću pravda zaista bitna - takvu osobu iskreno žalim.

VL
OB
-obrisani-
16:24 16.02.2011.

@ oziRis Nisu ovo naši. Oni jesu na vlasti u našoj zemlji, ali oni nisu naši. Možda i jesu hrvati po rođenju, ali su komunisti po uvjerenju i jugoslaveni po opredjeljenju. Oni Hrvatskoj korak po korak trasiraju stazu za povrataktak u neprežaljenu im \"domovinu\", bivšu im Jugu... A branitelji to vide, jer iz dana u dan je jasnije što se ovdje radi.

VL
MA
mastermind
16:28 16.02.2011.

Zato je konačno VRIJEME da se krene. Vrijeme je da se branitelji ponovno skupe, ujedine i združe kao devedesetih u obrani Domovine. I neka se izbore barem za sebe. Ako im ovaj glupi i zavedeni narod (jer čovjek koji nene stane uz njih ili je jako glup ili jako pokvaren!) ne stane uz njih, neka se oni barem za sebe izbore. Za svoja prava, koja zaslužuju. I mislim da je vrijeme da sve najjače pravaške stranke (HSP, HČSP i HSP-AS) ustanu, zaborave na nesuglasice i OSOBNE INTERESE, te da nastupe zajedno (u koaliciji) za SPAS HRVATSKE.

VL
OB
-obrisani-
16:29 16.02.2011.

Istinu kaže Čičak, da Hrvatskom vladaju djeca masovnih zločinaca nad Hrvatima.

VL
MA
mastermind
16:34 16.02.2011.

A mi kao narod moramo se zapitati da li zaista želimo u nakaznu tvorevinu zvanu EU! Pročitajte malo, informirajte se ako vam nije jasno. Pogledajte samo što je Ustav Eu (zatiranje prava pojedinaca i naroda!), da li zaista želimo novii BEOGRAD (Bruxelles)? I nemojmo pritom brkati europsku tradiciju i kulturu, miješati to sa Eu. EU nema veze sa Europom. To je jednostavno interesna skupina moćnih, a konačni cilj im je stvaranje Jedne Svjetske Vlade. Dakle - moderni FAŠIZAM.

VL
DU
Deleted user
16:39 16.02.2011.

Zasto Hrvatska dozvoljava da Srbija procesuira hrvatske branitelje,koji nisu nogom koraknuli u Srbiju vec su vodili obrambeni domovinski rat.u Hrvatskoj.Po ovom Srbija moze.bilo koga optuziti u Hrvatskoj,a da nase pravosude i dorh ostanu nemocni prekrizenih ruku.

VL
PL
plakir
16:39 16.02.2011.

sramota!!!hrvatsom vladaju udbaši,udbaški sinovi,ulizice,oni koji nas prodaju za judine škude!!!čuvajte se bajića previše ga hvale u evropama!

VL
MA
mastermind
16:40 16.02.2011.

Neki dan sam čitao mađarskog premijera Orbana - lijepo je čovjek rekao: NE TREBA NAM NOVA MOSKVA. Mi nećemo slušati sve što nam Eu nalaže, mi imamo svoje interese! Tako bismo se i mi trebali postaviti, ali što očekivati odod udbaša i njihove DECE - osim totalne propasti Hrvatske?

VL
OB
-obrisani-
16:42 16.02.2011.

Bajicu --bolje se sam UPUCAJ jer IVO tvoj prijatelj ce te kad izadje van tako i tako upucat.....

VL
Avatar netstoper
netstoper
13:06 17.02.2011.

Bajiću,da li si zahtijevao od srpskog odvjetništva ,da ti predaju IMENA zapovijednika ,istražitelja i stražara LOGORA u srbiji u kojima su PREMLAĆIVANI I MUČENI VUKOVARCI I SILOVANE VUKOVARSKE ŽENE...

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.