Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaredale se krađe

Automobil ukraden u dvorištu obiteljske kuće pronašli - ronioci

Automobil u vodi
Foto: Facebook
1/2
13.08.2019.
u 10:50

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna

U Međimurskoj i Varaždinskoj županije zaredale su se krađe automobila koje policija onda pronalazi na poljima ili ostavljenima pokraj ceste. Bilo je i slučajeva zapaljenja vozila.

Najnoviji slučaj potrage za ukradenim automobilom završio je u vodenom kanalu na području Varaždinske županije. Prošle subote oko 2,45 sati u Ulici Zrinskih u Štefancu u Međimurju nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao otključani Mercedes u kojem su se nalazili ključevi i dokumenti vozila. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Idući dan automobil je pronađen na području Policijske postaje Varaždin, i to u vodi, na nekoliko metara dubine. U potrazi su sudjelovali i ronioci, a izvlačenje se vidi na fotografijama. 

Ključne riječi

Komentara 6

RE
reborn
13:59 13.08.2019.

Ponavljam svoju raniju poruku: što drugo reći nego "Želim normalan život u Međimurju". Nadam se da duga ruka cenzure neće i ovu poruku izbrisati

Avatar maxist
maxist
14:39 13.08.2019.

vidi njuškalo....za par dana

AB
abendblatt
17:24 13.08.2019.

Sad kazniti i vlasnika koji je ostavio otkljucan aut o sa kljucevima, iako je u njegovom dvoristu. Naravno i pocinitelja ako ga Policija pronadje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije