Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIŽANJE VUKOVARSKE

Automobil sletio na krov: U sudaru ozlijeđeno dvoje ljude

Prometna nesreća
Foto: Screenshot/24sata
09.08.2017.
u 14:59

Policija je dojavu o događaju dobila oko 12.40 sati

Na križanju Vukovarske avenije i Miramarske ceste u Zagrebu sudarila su se dva automobila.

Policija je dojavu o događaju dobila oko 12.40 sati.

Uzrok nesreće u kojoj je jedan od automobila sletio na krov, a dvoje ljudi je ozlijeđeno, znat će se nakon očevida.

Unesrećeni su prevezeni u bolnicu gdje će se utvrditi težina njihovih ozljeda.

Komentara 7

CR
Croatia1231
18:38 09.08.2017.

Prolazila sam Vukovarskom ulicom te nije bilo lako vidjeti auto okrenut na krov i drugi pored njega koji je vidljiv na slici. Ne znam jel vozač jednog ili drugog auta izazvao nesreću, ali je činjenica da se auto bez velike brzine ne bi okrenuo na krov. Vozači divljaju po Zagrebačkim cestama, a policija ima samo postavljene kamere na određenim lokacijama koje su dobro poznate svim vozačima i uspore samo na tom dijelu. Po Aleja Bologni je ograničenje 60, ali pola vozača vozi 80 i više, a noću i puno brže. Policiju na toj relaciji od Vrapča do Podsuseda nisam vidjela zadnjih par godina. Vozači koji se nabijaju drugima na guzicu i još uz to sviraju, uzimaju prednost drugome kao lijevi skretači, prelaze preko crvenog svjetla, prestrojavaju se bez gledanja mrtvog kuta i koji voze prebrzo očito su sebični i bahati i ne shvaćaju da time ugrožavaju i ostale sugrađane, ali kad već njih ne zanima onda bi policiju već jednom trebalo početi zanimati

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:40 12.08.2017.

Ispravak, autor ovog teksta je "Večernji list" . Znači i oni su isti kao i ovi iz 24 sata.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:38 12.08.2017.

Imaju li ti "novinari" u "24 sata" završenu osnovnu školu? Kakva nepismenost u izražavanju, pa nije auto, avion, da sleti, može se samo prevrnuti na krov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije