Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijest žene koju je udarila kuma ministrice Žalac:

'Automobil me udario s leđa, a zbog potresa mozga imam rupu u sjećanju'

nesreća noć
Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
22.03.2019.
u 10:36

Nesretnu ženu u travi možda nitko ne bi ni primijetio da vlasnik ograde nije čuo glasan i tup udarac. Izašao je iz kuće i pozvao policiju i hitnu pomoć

Nataliju Baričević (35) lani je automobilom u Jakšiću pokraj Požege udarila i pobjegla s mjesta događaja Marijana Obradović (40) koja je bila u alkoholiziranom stanju. Obradović je inače kuma ministrice Gabrijele Žalac.

– Zadnje čega se sjećam jest da sam hodala i zvala osobu do koje sam trebala doći. To je zadnje. Automobil me je udario s leđa, a zbog potresa mozga imam rupu u sjećanju od šest i pol sati. Prvo čega se sjećam nakon nesreće dva su policajca koja su mi u bolnici u Požegi dala alkotest – ispričala je Natalija za 24 sata.

Marijana Obradović sletjela je s ceste i pokosila Nataliju. Podigla ju je sa zemlje i vozila 30-ak metara na svojoj haubi. Odbacila ju je na travu te se zabila u betonsko-metalnu ogradu koju je udubila.

Nesretnu ženu u travi možda nitko ne bi ni primijetio da vlasnik ograde nije čuo glasan i tup udarac. Izašao je iz kuće i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

– Rekli su mi da joj je ostala tablica automobila i da sam ja ležala na njoj. Još i danas na listovima imam ožiljke od udarca u branik – ispričala je Natalija kojoj je pojedinosti nakon nesreće pričao suprug koji je bio uz nju. 

– Mi se osobno nismo sreli. Ona se ispričala samo SMS porukom. Napisala je kako se ispričava zbog mog stanja, no nikad me nije posjetila, nikad došla. Poruku je vjerojatno poslala drugi dan nakon nesreće. To sam tek kasnije doznala jer nisam mogla pogledati u telefon jer mi je smetala svjetlost – rekla je Natalija koja je i dalje na bolovanju

Marijana Obradović dala je kratku izjavu o svemu.

– Ne želim ništa komentirati. Postupak je u tijeku. Što god ja kažem upotrijebit će se protiv mene tako da ne bih rekla ništa – bila je kratka Marijana.

Video: Premijer Plenković o tome tko podmeće ministrici Žalac

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
11:07 22.03.2019.

Pijana. Udarila. Pobjegla. - Prekršaj?! Samo u Hrvatskoj... ludnici u kojoj živimo...

DO
dopizdilomi
11:00 22.03.2019.

Kad bolje razmislim, najbolje bi bilo iseliti se na Siciliju. Tamo još uvijek ima časti i poštenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije