Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Biogradu

Autom udario suprugu kad se vratila iz crkve pa je izbo nožem

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
23.12.2018.
u 16:49

Kada se 67-godišnja žena vratila iz crkve, njezin godinu dana stariji suprug prvo ju je udario automobilom, a potom ju je izbo nožem

Muškarac u dobi od 68 godina pokušao je u nedjelju prijepodne u Biogradu ubiti svoju suprugu tako da ju je najprije udario automobilom, a onda, prema zasad neslužbenim i nepotvrđenim informacijama, najvjerojatnije ju je ozlijedio nožem, doznaje se u zadarskoj policiji.

Nesretna 67-godišnjakinja prevezena je u bolnicu, no za sada još nije poznata težina njezinih ozljeda, a kako se neslužbeno doznaje, suprug ju je napao nakon što se vratila iz crkve. Muškarac je uhićen i kriminalističko istraživanje je u tijeku potvrdio je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

"Oko 10 sati muškarac u Biogradu svoju je suprugu udario automobilom. Ozlijeđena je imala i ranu na grudnom košu koja bi mogla potjecati od hladnog oružja, no to tek treba utvrditi", rekao je Žodan.

Prema neslužbenim informacijama, iako supružnici žive u istoj kući, nisu bili u dobrim odnosima

Muškarac je odveden na kriminalističko istraživanje.

 

Komentara 37

DU
Deleted user
14:27 23.12.2018.

Kako je to večernji utvrdio da je izbodena nožem kad kako piše u tekstu to još treba utvrditi kako kaže policija. Gdje je dno ovakvog novinarstva?

MA
Marcos
15:01 23.12.2018.

Zašto trujete ljude na blagdane ovakvim fake vijestima..

NA
narcis660
14:30 23.12.2018.

Psihopatima je mjesto u ludarama i to odjeli zatvorenog tipa.Strašno i tužno...pred Božić kad svi ljudi traže mir.Pa svaki dan bar jedan ovakav članak...katastrofa.😣😢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije