Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČEN MALOLJETNIK

Nožem nasrnuo na 18-godišnjeg Slovenca i prijatelja koji ga je u tome pokušao spriječiti

Napad nožem
Foto: Thinkstock
23.12.2018.
u 12:12

Mladići su se prvo verbalno sukobili s 18-godišnjakom, a onda ga je maloljetnik napao

Zagrebačka policija priopćila je da su kazneno prijavili maloljetnika kojeg sumnjiče za pokušaj ubojstva i pokušaj teškog ozljeđivanja.

Riječ je o događaju koji se zbio  20. prosinca u 23.45  na križanju Vukovarske i Miramarske, a policija ja na mjesto događaja došla na poziv Hitne pomoći.

Kada  su  policajci  došli tamo, zatekli su djelatnike Hitne pomoći koji su pružali pomoć 23-godišnjem hrvatskom državljaninu i 18-godišnjem slovenskom državljaninu. Njih su dvojica prevezena u KB Dubrava, gdje je ustanovljeno da 23-godišnjak ima reznu ranu noge, a 18-godišnjak ubodnu ranu u tijelu te rezne rane po licu i udovima.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je 18-godišnjak bio u Ulici Ivana  Lučića, kada mu je prišlo nekoliko mladića. Među njima je bio 23-godišnjak te maloljetnik kojeg je policija kazneno prijavila.

Mladići su se prvo  verbalno  sukobili s 18-godišnjakom,  a onda ga je maloljetnik  napao.  To je pokušao spriječiti  23-godišnjak,  tako da se postavio  između  njih,  no prvo je došlo do naguravanja,  da bi potom maloljetnik na 23-godišnjaka i 18-godišnjaka nasrnuo nožem. Nakon što ih je izbo,  pobjegao  je  s  mjesta  događaja,  no  pronađen  je  i priveden 21. prosinca. 

Nakon  što  je  nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, predan  je pritvorskom nadzorniku, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda.

Komentara 9

DU
Deleted user
16:04 23.12.2018.

Komsic ili Daruvarac?

OV
Ovozemaljski
13:54 23.12.2018.

Bumo dobili od EUJ kad ovo pročita!

AN
Andreeejjj
17:35 25.12.2018.

Zbog političara (koji su super HRV+SLO) i pale narod, običan narod nastrada! SRAMOTA !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije