Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U TURNJU

Austrijanka tjerala Hrvate s plaže? Karlovčanin: 'Dijete mi govori: Tata, ja se bojim izići vani'

Jutro na pulskim plažama
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
13.08.2023.
u 18:04

Što je najgora stvar, nije ni državljanka Hrvatske. Svaki dan su te njene ležaljke, danju i noću zavezane lancima - kazao je Karlovčanin

Pitanje pomorskog dobra odavno je vruća tema u javnosti. A neugodni primjeri zauzimanja plaža doveli su i do brojnih incidenta. Upravo jedan takav pokvario je godišnji odmor Karlovčaninu koji je s obitelji došao u Turanj kod Zadra.

- Gospođa iz Austrije pokušala nas je potjerati s ove plaže i prijetila je meni i mojoj obitelji. Tvrdi da je ovaj suncobran i dio plaže njen, doslovno je izletjela, uzela moju ležaljku, bacila je sa strane! Počela mi tumačiti da ima na to pravo, da je to njeno. Što je najgora stvar, nije ni državljanka Hrvatske. Svaki dan su te njene ležaljke, danju i noću zavezane lancima - kazao je Karlovčanin za portal Morski.hr koji za boravak u Turnju na dan plaća 150 eura.  

Istaknuo je kako mu je žao svakog centa koji je dao za deset dana smještaja u mobilnoj kućici jer njega i obitelj maltretiraju ljudi uokolo te da "nema dana da se netko ne izdere na tebe".

- Ne daju ti mira, niti se imaš gdje okupati, niti se osjećaš sigurno. Dijete mi govori: "Tata ja se bojim izići vani". I kakav mi je ovo godišnji odmor, kakva je ovo država? - zapitao se Karlovčanin navodeći kako to nije izolirani slučaj i da su slični problem imali i Slovenci sto metara dalje.

Kaže kako je komunalni redar na godišnjem, a policija koju je zvao je došla za nekih sat vremena i kazala mu da ih zove ako se situacija ne smiri i da će tada privesti Austrijanku. No ističe kako su mu rekli i to da s ležaljkama nije njihov posao već od komunalnih redara.

- Doslovno mi je žao što sam došao tu na godišnji odmor - kazao je Karlovčanin.

VIDEO: Spektakularni prizori na nebu: Pogledajte kako su izgledale suze sv. Lovre

 

Komentara 49

NI
ništaminemoš
21:37 13.08.2023.

Posrat joj se na ležaljke. Zalit masnoćom i pokvarenim jajima. Optužiti je za pedofiliju. Nju i muža, da su snimali kamerom s prozora i dirali djecu. Naravno, ako imate vremena i želju stati Austrijskoj kravi na rogove.

DU
Deleted user
21:42 13.08.2023.

Brzo smo mi zaboravi 500 godina habsburške krune? Nitko ne može na hrvatskoj zemlji imat veća prava od Hrvata! Dođu kod nas i misle da nas sve mogu kupit za 100 eura?Da u Hrvatskoj mogu radit što hoće?Pišat po tisućljetnoj kulturi,valjat se mrtvi pijani po ulicama,urlat,galamit,povraćat,tuć se,privatizirat plažu,more,kamenje,sunce? U Austriji nikom ne pada na pamet takvo nešto.Na dugo i široko se zna kako bije austrijska policija.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:05 13.08.2023.

Počelo je. Prvo su domaći odlučili kako plaže nisu javno dobro, a sada će Hrvatu boravak na plaži zabranjivati i tamo neki vanjski elementi. I domaći i strani bogataši se nešto gadno bahate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije