Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Anto Đapić citirao Riblju čorbu

anto đapić
Arhiva VL
17.12.2009.
u 15:01

Vijećnik i počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić na današnjoj sjednici Gradskog vijeća citirao je gradonačelniku Osijeka Krešimiru Bubalu stih Riblje čorbe "Sine, ne budi alav, još si balav".

Nećete vjerovati, ali poslužit ću se citatom Riblje čorbe s izvrsnog, antikomunističkog albuma "Sine, ne budi alav, još si balav", poručio je vijećnik i počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić gradonačelniku Osijeka Krešimiru Bubalu na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

Citiranje Bore Čorbe iskoristio je nakon što je ponovno kritizirana bivša gradska vlast, a on, naglasio je, 2008. godine, koju najviše prozivaju, nije bio gradonačelnik.

Bubalo stih Riblje čorbe nije želio komentirati.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
16:26 17.12.2009.

Ne znam dali bi se ustaše ovako tresle da je kojim slučajem citirao Hitlera ???!!!

PU
pusrane
17:55 17.12.2009.

Što Bubalo nezna pjevat, nek mu vrati sa stihom \"ostani đubre do kraja\"đapo....

Avatar Nibiru
Nibiru
17:32 17.12.2009.

Samo sramoti stranku HSP mislim ono što je od nje ostalo, samo ime...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije