Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Anonimno pismo koje slama srce i izaziva divljenje

Crvena ruža
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
28.10.2018.
u 16:14

Želju iz pisma žene za preminuloga supruga ispunili su članovi Veslačkoga kluba

Kada ljudi iza sebe ostavljaju svoje najmilije, postoje stvari i geste koje su tužne gotovo kao i sami gubitci. Ponekad male geste potpunih stranaca mogu pomoći ljudima da se na lijep način zauvijek oproste sa svojim najmilijima. 

Twitter profil Bishop Vesey's Grammar School Rowing Club u Midlandsu privukao je pozornost objavom koja u isto vrijeme slama srce i pobuđuje divljenje

Veslački klub tweetovao je fotografiju pisma koju je ostavila anonimna osoba, a u njemu glasi:

"Može li netko za mene ovo baciti u jezero? Pepeo mojeg pokojnog supruga je u jezeru kojem više ne mogu prići u kolicima i vrata koja ga okružuju su zaključana, a večeras moram otputovati natrag prema sjeveru. Hvala".

Uz pismo je stajala i jedna crvena ruža. Veslački klub prenio je i fotografije ruže u jezeru, čime dokazuju da je molba iz pisma ispunjena, a na Twitteru su napisali da iako nema imena ni broja osobe koja je ostavila pismo, ona može biti sigurna da ruža pluta na sredini jezera. 

VIDEO Zemlja u šumi 'diše'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije