Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka
Povratak na članak

Angela Merkel predlaže da se zemlja u krizi izbaci iz eurozone

Njemački ministar financija predložio je osnivanje Europskog monetarnog fonda prema uzoru na MMF.

Komentari 35

VL
vladorust
19:51 18.03.2010.

\"EU je potrebna samo nasim politicarima a narocito HDZ-u jer se nadaju da ce ostati na vlasti do ulaska u EU\" Hrvatska je u bankrotu. 20% nezaposlenost, vanjski dug je 100 posto BDP-a. Kakva EU?

VL
MI
mirakw
00:35 19.03.2010.

j...mi se živo za EU!

VL
OB
-obrisani-
08:11 18.03.2010.

Ta putzfrau nikako da shvati da zemlje izvan EU ulaze u nju samo jer se nadaju nekoj koristi, a ne da u nju ulazu svoja monetarna sredstva koja nemaju ni dovoljno za sebe.

VL
OB
-obrisani-
09:01 18.03.2010.

Oooo, bili su to konstruktivni razgovori nedavnog susreta. NETREBA NAM JOŠ JEDNA GRČKA ! Ili ako je dobijemo moramo imati naćina da je se riješimo! .......................................... A i nama bi bilo bolje da se još dobro dobro debelo \"ohladimo\" ,ohladimo\" , jer nije to još mijesto za nas (u ekonomskom smislu).

VL
DA
daba
12:02 18.03.2010.

Bas svabski.Ma koji hurac uopste iko sa ovih prostora leti u tu EU.Trebamo sami osnovati svoju uniju i ekonomski saradjivati.Od kad znam za sebe ove svabe nas sve iskoristavaju.

VL
DO
dobrovoljski
12:19 18.03.2010.

Ovaj daba je u pravu. Predlažem da se naša nova unija zove Jugoslavija, a za predsjednika predlažem prvoborca Čehoka.

VL
UK
Ugo Kajvez
20:13 18.03.2010.

Tooooo ............ Živio EU, raj za bogate ... a tko j......e sirotinju koju su zapadne banke i MMF porilnule u blato ..... ajmo glupa sirotinjska raja svi u EU ..........

VL
Avatar Bjesomar
Bjesomar
09:43 18.03.2010.

Zena ima jaja Tako treba sa svim juznjackim ljenguzama koji se misle slepati uz druge. To se odnosi i na nas i nase politicare koji misle da ce ulaskom u uniju kao carolijom nestati svi nasi problemi. Sto se mene tice uniju bi trebale ciniti : Njemacka,Danska,Holandija,Finska,Swedska i Norveska. Svi ostali su jad i cemer. Sto juznije to tuznije

VL
ST
starceda
08:30 18.03.2010.

Ovo je dokaz da svatko mora jesti svoj kruh od svojeg rada a ne od pomoći drugih.Tako je i u Hrvatskoj.Nema ulaska u europsku zajednicu dok se dugovi i nezaposlenost ne riješi.Nitko neće siromaha hraniti besplatno kao što Europa pokušava pomoći Grcima.Krava muzara nitko ne želi biti osim naše birokracije koja je sve izmuzla od obespravljenog naroda.

VL
OB
-obrisani-
08:30 18.03.2010.

Bravo Angela, neka se svi nauce biti odgovorni. Neka se svi obracunaju sa kriminalom a ne da tudje grijehe placaju nevini.Bezsramno otudjivanje,pljacku i prevar ne radi nitko drugi nego ljudikoje mi znamo( susjedi,prijatelji,znanci) i koje nemamo hrabrosti kazniti za zlodjela. Sve dok samosvijest i samopostovanje bude potisnuto zivjet cemo u mraku.

VL
Avatar vh1
vh1
08:44 18.03.2010.

Evo panike !! Poruka znaći....OČISTITE PRORAČUN OD SMEĆA PA NAM SE OBRATITE. Što to znaći za Hrvatsku.....????? - Smanjiti državnu upravu. Misli se na parazite na državnoj i lokalnoj razini. - Kriminalcima u korupciji javne nabave naplatiti štetu iz njihove imovine i vratiti je u proračun. - U slučaju Hrvatske to još znaći očititi LAŽNJAKE iz braniteljske liste i time smanjiti pritisak na proračun. Merkelici je dosta muljatora koji sisaju lovu iz EU fondova i glumataju velike državnike.

VL
DO
doktorica
11:29 18.03.2010.

Šta će sada naši političari koji hrle u tu EU koja ne želi nesposobne dok naši razvlače i otežu sa radikalnim mjerama koje bi nas izvukle iz krize jer im je važna samo vlast i glasači pa makar sve propalo.

VL
BO
bomba
11:37 18.03.2010.

Bjesomar Norveška ne želi u EU. Takva unija koju si ti zamislio brže bi se raspala nego ova. Adam se pokrio smokvinim listom a smokva ne može rasti ako nema mediteransku klimu. Mediteran je bogom dana zemlja a ne nekakvii hladni žutalji koji i opstaju na siromaštvu juga. Da nije siromašnog juga ne bi bilo bogatog sjevera.

VL
XY
xychhr200
12:40 18.03.2010.

Taman kada RH uđe u EU će se donijeti zakon da se oni koji su u krizi izbace van. Što mislite što će se dogoditi hrvatskoj s ovim očajno nesposobnim političarima koji toliko uporno srljaju u EU..?

VL
OB
-obrisani-
12:41 18.03.2010.

Bjesomare, kao što ti već netko reče - Norveška ne želi u EU. Malo provjeriti kartu EU-a.

VL
OB
-obrisani-
12:47 18.03.2010.

Tu Uniju nije trebalo ni stavrati, ništa nije izišlo na dobro, sve je samo lošije. Eventualno su trebali ostati na EEZ-u do čega su bili dogurali, ako su vidjeli da to ima smisla. Ovo što planiraju napraviti mega državu gušeći narode, kulture, povijesti, običaje... ne mislim da će to izići na dobro, već sad to počinje ličiti na diktaturu, a još je u povojima, pa nisu mogli ni Ustav donijeti zajedničkim glasovanjima već su nametnuli nekakav Lisabonski ugovor, a jedino što je dobro je da su englezi prestali biti jednakiji od drugih, makar tim glasom koji im je oduzet da sev mogu sabotirati. Kao što rekoh, nema tu dobre budućnosti, države moraju biti nacionalne da bi u njima mogla biti demokracija, to je povijest pokazala.

VL
BO
bomba
13:08 18.03.2010.

Istočnonjemačka škola. Nije ona hrabra nego je tako naučena.

VL
CI
cicibela
13:24 18.03.2010.

Šeks će opet morati mijenjati ustav da bi vratio suverenitet Hrvatske.

VL
VE
venlo@
13:27 18.03.2010.

Angela bravo, grcka van, ali prije toga bi trebalo po evropi pocistiti talibane i ostale islamiste koji evropi korijene uzdrmavaju i prijete njenim unistenjem (a prijetnje nisu isprazne ako se sjetimo NY, Madrida, londona...)

VL
OB
-obrisani-
13:28 18.03.2010.

Dobre su reakcije u CRO na ovo mahom................... Elem o cemu se radi,pa da li shvatate da je pocetak kraja EU.Ona nece opstati u narednih 5 godina,jer ce se kriza produbljivati na svakom drugom planu,pored onog glavnog finansijskog.Sledi mali oparavak,aa onda slom celog sistema.GRE je samo prvas u nizu,morace se oni resiti uskoro u ESP,POR,ITA.......e drugovi a onda to vise nije EU kakavu je zanisila masonerija,to vise nije to,zato ce sve pokusati da spasu NAKAZNU tvorevinu,ali lekam nece biti,ono sto nije prirodno,ne moze niko zamisliti pa da funkcionise kako treba.Nema sanse,nikad nije ni bilo.EU nije pravljena da bi siromasnim bilo bolje,nego je bila plan da se iskoristi vakum posle raspada SSSR.Medjutim Rusija se pokazalo stabilnija i nadmocnija nego ikad,i stavila pod kontrolu svog imperija opet sve koje htela,napravila vojni svez,jos jaci od NATOa,i sto je najbitnije ta ista Rusija ,nema u svetu neprijatelja koje ima EU i Amerika zajedno......zalosno za njih ,al tako je! Sto se tice Srbije,ona sigurno nece uci u EU iz vise razloga,pre nego se ova raspadne po svim savovima i izvrsi totalna dekonstrukcija EU.....sto ce se na kraju pokazati da je to veliki uspeh da ostane van sistema jtotalnog kraha i sloma koje ce zahvatiti same clanice.CRO slepo zuri tamo,a kad tamo udje bice kao pseto na dugom povodcu...............jer EU ne postoji,postoji samo masonski klan EU.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.