Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ U PROBLEMIMA
Povratak na članak

Izvor iz HDZ-a: Plenkoviću smo kao i Karamarku vjerovali kao guske

Nevolja je što je HDZ-ovo Predsjedništvo završilo prije HNS-ova, pa je navečer uslijedio šok

Komentari 215

TO
Torcidas
00:26 07.06.2017.

Sjetite se neuke Ive što je pisala prije godinu dana, svaki dan tri uradka... fuuuj vi i vaš portal vaš inostrani portal.

VL
IB
ibiza
00:14 07.06.2017.

nemoj te se ponizavat vi ste pobijednici na Lokalnim izborima i sada rspisite Izbore u 9 mijesecu pa da vidimo tko ce sa kim .....

VL
Avatar otacdomovine1
otacdomovine1
00:08 07.06.2017.

E moji liberali, ljutite se kad HDZ ide s tvrdom desnicom, a sami nas na to prisiljavate... Dobro, možemo se i tako igrati, ali mislim da će vas više boljeti nego nas. Recite zbogom trgu vašeg maršala, Kumrovcu, pjevanju bandiera rossa u Rijeci i svim onim nevladinim udrugama koje toliko volite. Pa-pa!

VL
TW
TWITOIST
08:43 07.06.2017.

Ako gospodin Plenkovic odluci danas da se ide na nove izbor,svi oni koji nisu mislili svojom glavom ,vec su drugi mislili njihovom glavom oprostit ce se od saborske place i opet ce ''delati'' za 10.000 kn manje.Garantiram da 50% saborskihh zastupnika nece sjediti gdje sad sjedi ,pa ko voli nek izvoli.Novim izborima profitirat ce samo vodje njihovih stranaka,ostali pisite propalo,a vi sad slusajte svoje Vrdoljke,Pusicke,Taritaske i druge koje bi u bivsoj Jugoslaviji proglasili antidrzavnim elementima ,ali hvala Bogu i HDZ-eu to nije sada zabranjeno.

VL
Avatar Becarina
Becarina
03:10 07.06.2017.

Pao most, pobjeda na lokalnim izborima, rasulo u SDPu, super taktima.

VL
DU
dubrix
08:49 07.06.2017.

a maca papala jezik pa se nije Plenkija pitalo što je to on dogovorio ili možda taj član predsjedništva nije bio na sastanku. Biti će prije bujna mašta novinara

VL
Avatar southman
southman
08:50 07.06.2017.

Nitko da se zapita zašto je Vrdoljak u momentu kada je mogao osigurati dovoljno ruku za koaliciju sa HDZ-om naprasno odustao od toga, predložio glasovanje o neulasku u koaliciju i dao ostavku na funkciju predjsednika stranke ?? Pa stranka ćee mu se i ovako podijeliti na "lijeve" i "desne". Nemušto "opravdanje" da je to učinio da ne bi bilo podjela u stranci jednostavno0 ne stoje jer je do podjela već došlo i nema više nazad. Ista stvar je bila dva puta sa HSLS-om !? Mislim da je tu u pitanju nešto sasvim drugo u igri a to će se vidjeti vrlo brzo kada Plenković predloži nove ministre ! Osobno mislim da Plenković i te kako ima plan B u ovoj situaciji. Privlačenjem Čačića a uskoro i Štromara neupitno polako ulazi i na prostor sjeverne Hrvatske, a sa Vrdoljakom i Vrkićem "kontrolira" i Osijek.

VL
Avatar southman
southman
07:31 07.06.2017.

Na žalost UDBA novinara i komentatora vrlo upitne logike na ovom portalu Plenković je u potpunosti očistio situaciju pred nove prijevremene izbore koje će sada svi od straha pokušati izbjeći jer će na njima HDZ trijumfirati !

VL
IB
ibiza
00:15 07.06.2017.

mnogi se buju u kakili hahaaaaaa...

VL
DU
Deleted user
08:12 07.06.2017.

Iva ponovo pokazuje svoje lažljivo lice kao u najboljim danima kada je po nalogu Zoke svakodnevno objavljivala što su joj rekli anonimni članovi vrha hdz-a. Jadnica...

VL
Avatar tituš
tituš
10:17 07.06.2017.

koliko će jadnih njih sad morati ipak zaraditi kruh, jer ne će biti "lezi ljebe da te jedem" ..

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:07 07.06.2017.

na prvoj sjednici sabora ide odluka o samoraspuštanju, i idemo na nove izbore, sredinom srpnja. nema se tu što više filozofirati, ni čekati. sve je jasno. oporba je u rasulu, pravi političar bi to morao iskoristiti i satrati ih, prije nego se počnu dizati na noge. ni sdp ni hns nisu u stanju odraditi na nivou nove izbore, jer su skoro u bankrotu. njihove kampanje budu na lokalnim radijima, sa plakatima veličine papira A3, jer to mogu sami na kopirkama umnožavati, i selotejpom za bandere ljepiti. za drugo novca nemaju, gola je i tužna za njih to činjenica. ali možda još nije gotovo, nekako se sav fokus prebacio na vrdoljaka, kojeg optužuju da je dogovarao sa hdz-om, a čovjek izjavi da je on bio protiv koalicije. pa tko je onda iz hns-a za savez sa hdz-om, da čujemo! hoćemo li ih upoznati u saboru, kad bude trebalo dići ruke? ne zaboravimo, velikoj većini u saboru je ovo zadnji put da sjede i više se nikad neće vratiti. a plaćica od 16.000 kuna i sve usputne povlastice nije nešto što se odbaci zbog tamo nekog neslaganja sa nekim stranačkim kompanjonom, u vremenima kad ti stranka izgleda ko ona podrtina od broda sa filma pirati s kariba!

VL
Avatar Pero
Pero
03:25 07.06.2017.

Plenkovic uzeo Mrak glasove, otpilio Vrdoljaka , SDP u rasulu,koliko sam cuo sutra dobiva podrsku i nekolicine iz mosta, HDZ marsira.

VL
Avatar bujica
bujica
08:45 07.06.2017.

Ima Anndrija i "B" varijantu,pričekajmo!

VL
TR
TrvtkoKomadina01
09:37 07.06.2017.

Nakon Franje Tuđmana, Plenković je najveći političar koji će dovršiti njegovo djelo. Bez lustracije propada nam država i narod.

VL
HR
hromcan
05:11 07.06.2017.

U svakom slučaju bolje izbori nego da idemo sa HNS-om..... I nadam se da če HDZ poslje ovog skrenuti više desno i da konačno srušimo taj Kumrovec i napravimo čevape.......

VL
PR
prarvat
10:53 07.06.2017.

nakon lokalnih izbora plenković ne može biti u problemima.

VL
KL
klamerko
08:05 07.06.2017.

Ja ne vidim nijednu pogrešku Andreja Plenkovića u ovom mandatu. Prvo mu je MOST zabio nož u leđa na temelju one bolesne klevete ''Marić je znao'' - a da je Marić i znao ne bi ništa mogao napraviti. Svaki suvereni političar ne bi želio imati vladu gdje mu ''koalicijski partner'' zabija nož u leđa na temelju izmišljenih kleveta. A čak i da je Plenković poslušao MOST i monstruozno smijenio Marića, što bi onda pak ljudi mislili? Oni koji su glasali za HDZ bi vidjeli koliko je ''HDZ slab i degutantan, ljigav i lignjast da svoje ljude (bez jasnih dokaza) izbacuje'', a oni koji nisu glasali bi rekli ''to samo potvrđuje da se HDZ nije ništa promijenio jer i dalje ima lopove poput Marića''. Dakle što god da je Plenković napravio bilo bi krivo. A nametnut mu je bio Agrokor, jer se Agrokor sam javio s problemima. Da je proglasio bankrot zbog Agrokora sada bi izgubio sve gradove, da je pokušao predati Agrokor strancima, stranci bi za tjedan-dva rekli ''doviđenja'' - pa bi oni rušili Plenkovića a ne Petrov. Tako da je jedino ovo što je preostalo mogao napraviti - i napravio! A vidimo i to ''je krivo''! I to je ''krivo''. Vidimo i da što god da napravi ''zaslužuje'' medijsko cipelarenje. Prema tome MOST nije nikada ni imao, niti je mogao imati. Ostale stranke kao što vidimo boli ona stvar što će Hrvatska izgubiti milijarde eura zbog novih izbora. Dapače, ja mislim da je baš njihova ideologija takva da to namjerno rade protiv Hrvatske. Njima je jedino bitno politički uništiti HDZ.

VL
Avatar aunick
aunick
11:31 07.06.2017.

Koji obrt u Lijepoj Nasoj. Tome se nisam nadao. Izbori zavrseni juce uspjehom HDZ. Gubitnici su SDP, HNS, MOST,.. i ostali lovci. SDP druzina cetnika i partizana sinova i unuka, pola lopovi i lopine a clanovi ostali stranaka i strancicaa ista meta isto ostojanje. Gospodo, i drugovi i druharice, narod je rekao svoje. Ne brbljajte mlogo, nitko vas nece izuzev vas i vama istovjetnih benifikatora a vas skupa je nedovoljno da biste slomili Hrvatsku i Hrvate. HDZ je drzavotvorna hrvatska stranka i za nju cer sutra da glasa Hrvat a vi drugovi i drugarice i lopovi i lopine necete dobiti vlast u Hrvatskoj.

VL
TO
tomislav10
08:56 07.06.2017.

Ne vidim u čemu je problem kod Plenkovića. Za ulazak HNS-a u vladu potreban je dogovor obiju strana. HDZ ih je pozvao, ali oni su odbili. Vrdoljak je htio ući u vladu, ali dio istaknutih članova je procijenio bi too bio kraj HNS-a, ako ne odmah onda najkasnije za 3 godine (po mom osobnom mišljenju i bi).

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.