Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna čestitka

Plenković: Odgovorno ćemo i nesebično služiti čovjeku i njegovu dobru

Andrej Plenković
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
23.12.2017.
u 09:44

Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, svim hrvatskim građanima, želim da ih božićno vrijeme obiteljskog okupljanja ispuni optimizmom, ljubavlju i povjerenjem

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku hrvatskim građankama i građanima u domovini i inozemstvu, u kojoj stoji:

„Iščekujući kršćanski blagdan mira i zajedništva promišljamo što smo u odlazećoj godini učinili ili propustili učiniti za sve potrebite.

Ohrabreni novom snagom i božićnim duhom skromnosti, nesebičnosti i solidarnosti, odgovorno ćemo i nesebično služiti čovjeku i njegovu dobru.

Hrvaticama i Hrvatima u domovini i inozemstvu, svim hrvatskim građanima, želim da ih božićno vrijeme obiteljskog okupljanja ispuni optimizmom, ljubavlju i povjerenjem.

U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno želim vam čestit i blagoslovljen Božić!“

Jandroković: Pred nama je doba ljubavi, nade, mira, pravednosti i milosrđa

Svoju božićnu čestitku hrvatskim građanima i građankama u zemlji i inozemstvu uputio je i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković

'Pred nama je blagdan rođenja Božjeg sina. Dan koji simbolizira početak novog doba, doba ljubavi, nade, mira, pravednosti i milosrđa. Nadam se da će taj dan biti poticaj svima nama da u idućoj godini živimo u ozračju poštivanja svakoga ljudskog bića, njegovog identiteta i dostojanstva. Isto tako vjerujem da ćemo, usprkos svim izazovima, zajednički graditi našu domovinu kao zemlju društvene, gospodarske i socijalne pravde.

U vjeri i nadi da će nam nadolazeći blagdan donijeti u naše obitelji obilje ljubavi, mira i radosti te ojačati u nama osjećaj zajedništva, svim hrvatskim građanima u domovini i u iseljeništvu, u ime Hrvatskoga sabora i u svoje osobno ime, želim sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2018. godinu', poručio je Jandroković u božićnoj čestitki. 

>> Reutersove fotografije godine

Andrej Plenković
1/23
,

 

Komentara 26

SA
sarajevo2015
10:32 23.12.2017.

Plenković priča bajke a Vladu je "sklepao" uz pomoć Vrdoljaka, Sauche i Pupovca.. Zar on stvarno misli da građani ne znaju za onu narodnu mudrost "s kim si takav si".

GE
generacija57
11:14 23.12.2017.

Pored takvih domoljuba netreba nam neprijatelja.

NV
NV
10:26 23.12.2017.

Plenki nesebično služi čovjeku!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije