Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna čestitka

'I ove godine samo jedna želja - da mir i dobro Božića uđu u svako srce i svaki dom'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/6
22.12.2017.
u 14:37

'Blagdan Božića uvijek u nama jača nadu bolje budućnosti, kako osobne tako i za sve ljude na svijetu', poručila je predsjednica u svojoj čestitki

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je božićnu čestitku mons. Želimiru Puljiću, predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije, kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom i svim hrvatskih nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama, redovnicima te vjernicima u Domovini i iseljeništvu.

"Blagdan Božića uvijek u nama jača nadu bolje budućnosti, kako osobne tako i za sve ljude na svijetu, kako bi mogli iskusiti ljubav Boga koji tješi, oprašta i daje spasenje svima koji ga traže, napose onima koji pate ili trpe nevolju. Stoga je i ove godine samo jedna želja - da mir i dobro Božića uđu u svako srce i svaki dom, navela je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u božićnoj čestitki.

Iz Ureda predsjednice izvijestili su da je odgođen svečani prijam koji se trebao održati danas u popodnevnim satima. 'Svečani prijam Predsjednice Republike u prigodi umirovljenja pripadnika OS RH, najavljen za danas, neće se održati, te se odgađa do daljnjeg', stoji u priopćenju. 

Kolinda Grabar-Kitarović
1/6

Komentara 16

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
19:54 24.12.2017.

Neka Bog blagoslovi našu predsjernicu i dadne joj mudrosti i snage. U teškim smo vremenima, a ona jedina ima snagu i liderstvo.

HR
Hrvatska
14:45 22.12.2017.

Hvala predsjednice. Sretan Bozic i Nova godina tebi i tvojoj obitelji takodjer. ❤️❤️🎄

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
07:28 25.12.2017.

Predsjednica je pencilin, sveta vodica za cetnike, orjunu i slicnu klatez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije