Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zaleđu omiša

Alpinisti uklanjaju nestabilne dijelove stijena nakon odrona: Akcija će trajati nekoliko dana

Split: Potpisan ugovor o sanaciji omiških stijena
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
12.10.2023.
u 16:53

Za to vrijeme županijska cesta Gata-Naklice bit će zatvoren za promet, a promet se odvija zaobilaznim pravcem državom cestom D-70 Naklice - Omiš

Skupina alpinista pregledava stijene u zaleđu Omiša, na području gdje se u srijedu na županijsku cestu Gata - Naklice odronila stijena nakon, čega je ta cesta zatvorena za sav promet, izvijestili su u četvrtak iz Županijske uprave cesta Split. "Alpinisti su se danas popeli na vrh grebena visoko 150 metra i odatle se spuštaju naniže, te pritom uklanjaju nestabilne dijelove stijena koji bi se mogli odroniti na cestu", rekao je Hini Vicko Božić iz splitske Županijske uprave cesta.

Akcija alpinista za uklanjanje potencijalno rizičnih dijelova stijena koji bi se mogli odroniti i ugroziti sigurnost prometa na toj dionici, trajat će nekoliko dana, dodao je. Za to vrijeme županijska cesta Gata-Naklice bit će zatvoren za promet, a promet se odvija zaobilaznim pravcem državom cestom D-70 Naklice - Omiš.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Zagreb predstavio antikorupcijsku platformu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije