Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u dva

Aleksandar Stanković emisiju počeo porukom Željki Markić i Nini Raspudiću

Aleksandar Stanković
Foto: screenshot HRT
21.01.2018.
u 16:28

Stanković je prošlotjednu emisiju Nedjeljom u dva završio apelom da se zaustavi mržnja u medijima što je izazvalo brojne komentare

Aleksandar Stanković današnju emisiju Nedjeljom u dva počeo je obraćanjem Željki Markić i Nini Raspudiću koji su komentirali njegov prošlotjedni apel da se zaustavi mržnja u medijima.

– Prošli tjedan emisiju sam završio jednim apelom da se zaustavi mržnja u medijima ili da se pokuša zaustaviti mržnja u medijima. Tjedan dana o tome je trajala rasprava i to je jako dobro. Uključili su se dobronamjerni i oni malo manje dobronamjerni, uključili su se i misice i tuljani, uključila se i Željka Markić i Nino Raspudić otprilike s tezom da sam sve dogovorio s Vladom, kolega Raspudić to je govorio i u programima HTV-a i još je rekao da to podsjeća na Sjevernu Koreju ili nešto slično – rekao je Stanković te im poručio:

– Draga Željka i dragi Nino, ako iznesete bilo koji dokaz da sam bilo što dogovorio s Vladom, da sam imao ikakve informacije iz Vlade da se donosi zakon o medijima koji će spriječiti mržnju, ako donesete ikakve informacije, ja vas vodim na nekakvu finu klopu. Znam da gospodin Raspudić voli roštilj, vodim ga na roštilj, vi Željka punjene paprike, suši, vidimo se na večeri kada donesete dokaze.

Aleksandar Stanković
1/7

Komentara 311

Avatar heyhay
heyhay
16:48 21.01.2018.

Sramota je da se hrt koji hrvatski građani plačaju upotrebljava sa osobne interese kao da je privatna televizija.

ZO
zola
16:50 21.01.2018.

Smrad privatizira nacionalnu emisiju za osobne poruke i obračune. Bravo HTV.

DU
Deleted user
16:44 21.01.2018.

I ja plaćam ovog lika da privatizira javni HRT. Kako su si samo nariktali, zagrabili su duboko u naše džepove, preuzeli javni prostor i pljuju po nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije