Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Alabama: Žena pucala na sveučilištu, troje mrtvih

pucnjava
AFP
13.02.2010.
u 08:29

Glasnogovornik sveučilišta izjavio je kako je ubijen šef odjela za biologiju i još dva profesora. Dvoje od troje ranjenih nalazi se u životnoj opasnosti.

Tri osobe su ubijene, a najmanje tri ranjene nakon pucnjave na američkom kampusu Huntsville u državi Amlabama.

Nedugo nakon pucnjave žena je uhićena ispred zgrade odsjeka za znanost u kojoj je pucala na profesore koji su držali sastanak. Glasnogovornik sveučilišta izjavio je kako je ubijen šef odjela za biologiju i još dva profesora. Dvoje od troje ranjenih nalazi se u životnoj opasnosti.

Prema prvim informacijama, žena ubojica također je bila zaposlenica na sveučilištu, a razlog njenog ubilačkog pohoda tek treba utvrditi.

Iz sveučilišta su kratko poručili kako u pucnjavi nisu sudjelovali studenti.

Komentara 5

Očoćinskipe
14:10 13.02.2010.

američka posla...

Očoćinskipe
21:00 13.02.2010.

hehehe, tipično... noću se primitivna prekobarska gastarbajterija budi, poput vampira... i počniju minusi... štancajte, 50 godina zaostala mentalna fukaro...

TE
TerreDelBarolo
13:55 13.02.2010.

nije ona pukla radi lijepog procelja neg je pukla radi truleži sistema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije