Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić:
Povratak na članak

'Ako je Josipović ljevica, onda sam ja Marsovac!'

Na ljevici sam samo ja, rekao je predsjednički kandidat

Komentari 91

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
18:00 07.11.2014.

Konačno nešto pametno da pročitam. Josipović nije nikakav ljevičar, nego jugoslavenski desničar i konzervativac s 5 stanova i milijunima eura. Na jugospektru on je nešto desniji od SDP-a i nešto ljeviji od HNS-a, ali to je sve jugospektar koji je suštinski protiv Hrvatske.

VL
EU
euzebije
18:13 07.11.2014.

Dr. Milan Kujundzic je trenutno jedini predsjednicki kandidat koji nista ne kalkulira i jedini koji je sposoban u ovom trenutku povesti Hrvatsku pravim putem. Covjek koji ce sigurno stiti interese jedine nam Domovine. Jedino sto me istinski brine je njegova sigurnost, jer crvene guje su spremne na sve da zadrze svoje pozicije moci u Hrvatskoj. Pogledajte samo kako su se oduprli izrucenju partijskih ubojica Njemackoj, kako i danas od njih kontrolirani mediji krivo izvjestavaju o sudjenju u Njemackoj. Njemackoj se ne daju dokumenti SKH odnosno SDP-a (to je jedno te isto), a mnogi su najvjerojatnije namjerno unisteni da se prekrije zlocinacka narav komunizma. Zbog svega toga mislim da Dr. Kujundzic mora obratiti pozornost na svoju sigurnost jer danas hrvatskom vladaju djeca i unuci partijskih i sumskih ubojica, crvene guje.

VL
BR
brenamir
18:27 07.11.2014.

Kujundžić je stvarno odličan kandidat. Jedva čekam čuti ga u društvu Josipovića i Kolinde, na sučeljavanju. Ivo i Kolinda bacat će fraze, a Milan će ih oboje rasturiti argumentima.

VL
Avatar marnie
marnie
18:18 07.11.2014.

Josipović je anacionalni ljevičar ili jugoslavenski nacionalist, kako vam drago, a nikakav socijaldemokrat, ultra ljevičar ili ultra yugo nacionalist, pa ne podnosi ništa hrvatsko

VL
DU
Deleted user
18:28 07.11.2014.

Josipovic kao i Milanovic nemaju veze s ljevicom,to svakodnevno vidimo.

VL
CA
campa
18:14 07.11.2014.

Kujunđžić je iznio istinu.Treba razgolititi ove lažne demokrate s komunističkim manirima.

VL
GR
+Grgo+
18:26 07.11.2014.

Ovaj kandidat je istinski zato ga treba podrzati

VL
BA
beto_alonso
17:58 07.11.2014.

Milan Kujundžić ukoliko uđe u drugi krug može dobiti Josipovića a mislim da to Kolinda ne može.

VL
NA
Nadalinaaa
18:52 07.11.2014.

Ljevica u Hrvatskoj je sinonim za yugoslavenstvo. Budući da je nezgodno to otvoreno reći, onda su se pokrstili u neoliberale i kozmopolite, u svakom slučaju jednu anacionalnu kastu koja prezire sve tradicionalne vrijednosti. Ni radnička klasa im više nije uu fokusu, pa su umjesto radnika u zaštitu uzeli manjine svih boja, glavno da to nije većina, tj. Hrvati katolici. Za njih je svatko tko zastupa nacionalne interese krajnja desnica, ustaška guja i fašista. To je etiketa koju smo dobro naučili u dugih 45 godina komunističkog režima i sada nam je opet lijepe i u samostalnoj Hrvatskoj.

VL
Avatar Getrib
Getrib
20:06 07.11.2014.

Nije bitno tko je veći desničar ili ljevičar, već koliko je pošten i sposoban.

VL
ĆA
ćaćaća
18:48 07.11.2014.

drug ivo je jugoslavenski političar bez države...

VL
BA
bakulušić
18:45 07.11.2014.

Hrvatska je jedina država na svijetu gdje su bogati- ljevica a sirotinja- desnica. To je zbog toga što komunizam teško umire pa komunisti, kao i srčani bolesnik kojeg reanimiraju, na samrti promjeni deset boja prije nego ga pokriju plahtom.

VL
MA
makac
19:10 07.11.2014.

Josipovic je UDBAS i Udbaskih korijena,najveca Lazovcina u poslijednje vrijeme i uvjek se krije iza nekakvih navodno dobrih namjera a pravo lice mu je 100% drugacije,mrzi sve sto je Hrvatsko,velica zlocine koje su pocinili njegovi Antifasisti,skriva istinu i laze one koje navodno zastupa pa dokle tako Hrvatski narode,osvijesti se, pokazi svoje pravo lice,nedopustimo da se (s) nama manipulira ali budm posten, moram reci da nisam dugo cuo bolje odgovore kao sto je to cinio Gos. Kujundzic u emisiji Ned.u 2 mogao je ispreskakati Stankovica kao plitak Potok ali jednostavno covjek nije htjeo da ga osramoti pred gledateljima,napravimo svi skupa promjene i posaljimo ove Partizane nek uzivaju u Sumama i Gorama tamo gdje odrzavaju svoje skupove.

VL
AT
Atlantis1
19:41 07.11.2014.

U normalnim zemljama lijevica i desnica se dijele po ekonomskim ideologijama. Na pr lijevica zagovara veca prava radnika, oporezivanje bogatih, bankovne regulacije, a desnica liberlani kapitalizam, manje poreze, manj prava sindikata. U Hrvatskoj, lijevica su oni ciji je djed bioo partizan, a desnica ciji djed je bio ustasa. Ni politicari ni narod ni najmanje ne mare za ekonomiju, pa zato i hrvatski lijevicari i hrvatski desnicari lijepo slozno osiromasuju jer se zabavljaju ispraznim diskusijama umjesto da rijesavaju ekonomske probleme. Razgovori ugodni naroda slovinskog!

VL
UR
urbanum
19:14 07.11.2014.

Reći nešto točno u politici još nije dovoljno. Gospodin Kujundžić više je nego dobrodošao kandidat s amo s jednim bitnim ALI! On de facto koristi upravo onom koga kritizira! Za svitu na Pantovčaku problem se zove ne dr. Kujundžić već Kolinda Grabar Kitarović. Onog dana kad se to pokaže točnim gospodin Kujundžić stati će pred ogledalo i s gorčinom okriviti ...hrvatske glasače. Stara priča o hrvatskoj političkoj naivnosti. Dok se ovdje množe komentari stratezi oca "nove pravednosti" trljaju ruke. Isti oni koji su već tri puta ismijali hrvatsku naivnu masu uzdaju se u "novu pobjedu" nove pravednosti"...Sapienti sat!

VL
ME
MED
19:12 07.11.2014.

Milan Kujundzic nudi hrvatskom narodu i hrvatskoj drzavi novi ustroj u politici i gospodarstu ! SDP i HDZ tj njihovi kandidati su se dolkazali u ovih 24

VL
JE
Jelen
23:11 07.11.2014.

A gdje vam je građevinska tvrtka doktore?

VL
BL
Blizard
21:39 07.11.2014.

Sve je bolje od crvenog Josipovica koji nigdje nije primljen s uvažavanjem samo je stajao po strani i samim tim Hrvatska je udaljavanja od svega sto život znaci ,crvena Josipovićeva politika vratila je Hrvatsku unazad 50god.Dr Kujundjic samo želi biti predsjednik ,Kolinda ima već zacrtano sto učiniti za Hrvatsku a izglede sa svojim iskustvom ,ima velike.Zdrav razum će ovaj put a ne ankete iznjedriti novu Predsjednicu svih Hrvata ma gdje bili ..Kolindu !

VL
NA
narko
19:58 07.11.2014.

Pogriješio je jedno slovo... Trebalo je biti 'Marxovac"

VL
JE
Jelen
23:02 07.11.2014.

Kujundžić je obična doktorska varalica, Yusipovićevo kukavičje jaje Hrvatima! Bio bi vjerojatno već u zatvoru zbog svojih nedjela da ga komunisti ne štite dok prodaje maglu narodu.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.