Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić:

'Ako je Josipović ljevica, onda sam ja Marsovac!'

Milan Kujundžić
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
07.11.2014.
u 17:47

Na ljevici sam samo ja, rekao je predsjednički kandidat

Predsjednički kandidat i predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić danas je u Splitu ponovno kritizirao predsjednika i protivnika na izborima Ivu Josipovića. Kako prenosi Dalmacija News, na novinarsko pitanje smatra li da će doći do disperzije glasova na desnici zbog velikog broja predsjedničkih kandidata Kujundžić je odgovorio:

– Na ljevici sam samo ja. Ako je Josipović ljevica, onda sam ja Marsovac! U Hrvatskoj je umjetna podjela na lijevo i desno i ona se zloupotrebljava u političke svrhe. Josipović u pet godina nije učinio ništa, a Kolinda Grabar Kitarović treba se dokazati. Dosad to nije učinila.

Kujundžić je također upozorio da Hrvatskoj prijeti grčki scenarij i naglasio kako je europska administracija upozorila da Hrvatska lažno prikazuje financijsko stanje.

>> Kujundžić: Zabrinut sam za Josipovića, nudim mu besplatan pregled pred kamerama

>> Josipović: Ogromna je razlika između rejtinga Kujundžića i mene

Komentara 91

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
18:00 07.11.2014.

Konačno nešto pametno da pročitam. Josipović nije nikakav ljevičar, nego jugoslavenski desničar i konzervativac s 5 stanova i milijunima eura. Na jugospektru on je nešto desniji od SDP-a i nešto ljeviji od HNS-a, ali to je sve jugospektar koji je suštinski protiv Hrvatske.

EU
euzebije
18:13 07.11.2014.

Dr. Milan Kujundzic je trenutno jedini predsjednicki kandidat koji nista ne kalkulira i jedini koji je sposoban u ovom trenutku povesti Hrvatsku pravim putem. Covjek koji ce sigurno stiti interese jedine nam Domovine. Jedino sto me istinski brine je njegova sigurnost, jer crvene guje su spremne na sve da zadrze svoje pozicije moci u Hrvatskoj. Pogledajte samo kako su se oduprli izrucenju partijskih ubojica Njemackoj, kako i danas od njih kontrolirani mediji krivo izvjestavaju o sudjenju u Njemackoj. Njemackoj se ne daju dokumenti SKH odnosno SDP-a (to je jedno te isto), a mnogi su najvjerojatnije namjerno unisteni da se prekrije zlocinacka narav komunizma. Zbog svega toga mislim da Dr. Kujundzic mora obratiti pozornost na svoju sigurnost jer danas hrvatskom vladaju djeca i unuci partijskih i sumskih ubojica, crvene guje.

BR
brenamir
18:27 07.11.2014.

Kujundžić je stvarno odličan kandidat. Jedva čekam čuti ga u društvu Josipovića i Kolinde, na sučeljavanju. Ivo i Kolinda bacat će fraze, a Milan će ih oboje rasturiti argumentima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije