Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljanje izvješća
Povratak na članak

VIDEO Ramljak: Podnio sam kaznenu prijavu. Todoriću je najteže jer zna što je ovdje bilo!

- Mislim da je, što se tiče svih izvještaja i sve što smo prezentirali, da je došlo do nezakonito priskrbljene materijalne dobiti - rekao je Ramljak o kaznenoj prijavi.

Komentari 100

SN
Samo naprijed
16:01 09.10.2017.

Todorić je prema ovoj reviziji kriminalac. Žalosno je da hrvatski mediji “uživaju” u člancima u kojima isti napada vladu i Plenkovića. Sramota, kao da čekaju da Todorić ima pravo. I to je jedna vrsta kriminala (za ovaj komentar ću bitovi blokiran).

VL
DU
Deleted user
12:04 09.10.2017.

Kako je moguće da Ured za državnu reviziju ne prepozna frizirane izvještaje? Kako je moguće da sve te godine Porezna uprava ne propozna isto to? Kako je moguće da sve te godine Porezna nije vršila nadzor obračuna poreza na dobit pa time i nadzor bilance, računa dobiti i gubitka i poslovne dokumentacije? Kako?

VL
PV
prcko.vitamincic
16:18 09.10.2017.

Priča i priča i tako u krug, dosta priča, neka vrati novce i onda neka ide ako želi i u Srbiju. Vrati novce lopino. To je najvažnije, samo da vrati novce sve ostalo su prazne priče.

VL
Avatar argus100
argus100
16:59 09.10.2017.

Nisam nikakav ekonomski mag i ne mogu komentirat složenu situaciju koja je izašla na vidjelo ali,, nešto drugo mogu. U oči upada frapanttna činjenica. Dok je Agrokor poslovao, takoreći uspješno,, todorić je kod velike većine percipiran kao osoba koja jea koja je loš poslodavac i izrabljuje zaposlene itd itd,, dakle ne baš previše omiljen. Sad odjednom, mijenja se priča,,Kad su spin doktori skužili kako bi se situacija mogla iskoristiti za napad na Vladu,, evo ,, odjednom neviđenih simpatija po medijima za istog. Ne mogu se oteti dojmu,, ima tu neka crvena sprega,,,,

VL
Avatar imotska115
imotska115
16:22 09.10.2017.

Todoric nema mu***a da da se vrati u HR i stane ispred orkestra. Lopina broj jedan.

VL
DU
dulama1
15:16 09.10.2017.

A gle njega,lako je pisati blogove iz srbije!!!! Ako si pošten dođi na trg Maršala Tita pa pričaj! Može i Jelačić plac!

VL
VG
Veseli Gost
16:01 09.10.2017.

PWC is svjetski poznata revizorska companija pa se oni nece kompromirati. U US bi revisorska companija odgovarala ako su potvrdili lazirane podatke a ovdje nista.

VL
JD
john.drum.501
15:47 09.10.2017.

Todoriću svi znaju koji si ti kriminalac. Zna se da te je "stvorio" Gregorić, Valentić... da još vladaju. Preračunao si se u Sberbank. To je državna bnka. A mi smo u NATO i dobivamo potrebito od US. Rusi bi imali upravljačka prava u cjeloj regiji. Hrvatska, Srbija, BiH... a to ne može. Morali su ih "otkantati" i Crnogorci. Tek kada se bude sudilo i tebi, Gregoriću, Valentiću... tek onda se može odahnuti. Pa još u bivšem režimu oteli ste zemlju čovjeku koji je nije htio prodati. A koliko ste imali? Sudit će vam narod jer pravosuđa nema.

VL
NA
narod1
17:35 09.10.2017.

Tajkuni kleptomani i njihova politička bratija su se gadno zakrvili iako su zajedno krivi. Bit će zanimlivo gledati kako jedni druge uvaljuju u blato. Samo naprijed, neka se raščisti ova političko poslovna kaljuža koja uništava Hrvatsku

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:06 09.10.2017.

Uz Todorića treba tužiti sve Vlade, ljude iz Porezne,...., pa nije narod glup baš toliko koliko se misli.

VL
IK
ikbmibm
17:44 09.10.2017.

Gospodarska lustracija

VL
Avatar Francek007
Francek007
16:13 09.10.2017.

Pa ljudi moji kako je moguće da Todorića još nisu pritvorili na 30 dana bez mogućnosti kontakta sa ikim? Ovako on i dalje piše blogluposti

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:23 09.10.2017.

Vidim da vecina komentatora ne vidi ono sto je ocito. Banke su davale kredite na slijepo. Koliko trebate donijeti papira samo da bi dobili dozvoljeni minus, a Agrokoru su davali milijarde na slijepo? Ruske banke su dale novce kad vise nitko nije htio. Zasto? Ili su nesposobne ili su imale neki drugi cilj? Zasto jedino Rusima ne odgovara spas Agrokora?

VL
Avatar Uglješa
Uglješa
18:22 09.10.2017.

Zamislite da se ta afera desila u Kini! Gde bi več bio Todorić & company!

VL
KR
krka
18:12 09.10.2017.

maske su konačno pale, otuda i graja minulih tjedan dana koju je podigao todorić, uvidjevši da je vrag odnio šalu i da nema igre sa gospodinom Ramljakom, da je zagrebao do dna! na redu je DORH, samo da opet nebude igre mačke i mioša, da im sud ne odbaci tužbu zbog "proceduralnih grešaka", kako se to i radi u Hrvatskoj kad želiš nekog spasiti!!!!

VL
NA
narod1
17:26 09.10.2017.

Pazi, nakon što svi 9 mjeseci znamo da je lik zamračio veliku lovu, ovaj tek sada stidljivo priznaje da je došlo do 'nezakonitog prisvajanja dobiti'. Svi su to znali godinama ali su pokušavali zataškati pred ovcama tj narodom. No sve je otišlo kvragu i sada svi kao peru ruke jer nisu znali. Svi su znali i to dobro. Sve ih treba u prdekanu

VL
AF
afer
20:07 09.10.2017.

Izvlačenje novca počelo je 2011. Možda zato SDP hoće u povjerenstvo kako bi kontrolirao štetu i filtrirao izjave.

VL
SK
stjepan klasicek
15:22 09.10.2017.

Puno komentara a malo mudrih...

VL
ST
stefj
16:23 09.10.2017.

Svi se pitaju zašto je to država dozvolila... Pa lijepo se vidi iz izlaganja i iz papira da je to državi i više nego odgovaralo. Skupila je više poreza nego da su prikazane realne brojke, i to ne samo od Agrokora, već i od svih njegovih dobavljača... Samo si pogledajte koliko je dobiti prikazano, a nije bilo realno, zbrojite to s dobiti svih njegovih dobavljača, pa dobijete jako visoke cifre iz kojih su se uhljebi hranili... Nema, od svog novca koji se ovdje vrtio, jedino su porezi sigurni da su plaćeni, jedino je to prava lova. I još jednom radi politike, državnih i javnih službi svi ispaštamo...

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:00 09.10.2017.

Još je naj sumnjivije što Marić nije HDZ-ovac! Ispast će da je LEX Todorić napisan da bi se zaštitilo političare koji su 15 godina čuvali leđa Todoriću jer će se na ovaj način napravit magla kakve nema ni u Londonu a privatizacijska pljaćka 90-tih će bit mala maca odnosno samo inicijalna kapsla za početni kapital ovih tajkunčina koji su tada sekli početni kapital za ovo mešetarenje! Pitanje je dali su na lijepe oči davali direktori največih firmi od Leda,Kraša,Pik-a... garancije za kredite u stotinama milijuna?? Koje je njihova uloga i računica?' Todorićeve lijepe oči ili masnem ilijunske provizije?' Hooće li Todorić biti jedini PEDRO ko Sanader kod INE-MOL malverzacije pa su svi samo Sanadera cinkali i gulili krumpir za kaznu!! Ako Marić nije imao uvid u financije kako je onda cjelokupnu javnost uvjeravao da je sve ok??? Kako je znao ako nije imao uvid?? Ako je pak znao onda je prikrivao malverzacije! Dakle u oba slučaja je LAGAO! Čudno je i to da ga Plenki brani ko da mu je vlastiti sin a nije čak ni član HDZ-a Marić! Smrdi-smrdi,užasno smrdi a nitko nije prdnuo!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.