Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antimuslimanska stranka

Član radikalnog AfD-a prešao na islam

Foto: Monika Skolimowska/DPA/PIXSELL
1/2
24.01.2018.
u 20:48

Bio je toliko angažiran u crkvi i župnom vijeću – razočarano je izjavio član antimuslimanskog AfD-a Kai Berger

Arthur Wagner, obiteljski čovjek s dvoje djece, donedavno kršćanin predan vjeri i član nacionalnog tijela radikalno desne njemačke stranke AfD – prešao je na islam.

– Bio je toliko angažiran u crkvi i župnom vijeću – razočarano je izjavio član antimuslimanskog AfD-a Kai Berger.

1/7
Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
01:30 25.01.2018.

FAKE NEWS ....opet. Ovaj Vecernji je postao drugi CNN. Kada nemaju cime popuniti naslovnu stranicu onda “kreiraju” vijesti. Smece od novina.....

Avatar superhik74
superhik74
14:50 25.01.2018.

Normalno radi se o "Fake news" ali u cemu je problem da se to stvarno dogodilo i da je to i napravio. Odmah bi mu Merkelica dala 800 Eura mjesecno, pa bi umjesto da placa odjednom poceo primati iz drzavne blagajne. Trebali bi svi clanovi AfD-a preci na Islam i tako bankrotirati Merkelicu koja je vec potrosila skoro trilijun Eura na zbrinjavanje Sorosevih izaslanika iz Azije i Afrike.

IG
Igggy
21:21 24.01.2018.

Mi imamo originala :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije