Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medalja za kvalitetu

24sata su i mladima dnevne novine br. 1

24sata
Foto: 24sata
07.09.2017.
u 11:14

Istraživanja QUDAL - QUality meDAL mjere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome tko na tržištu zaista nudi apsolutno vrhunsku kvalitetu...

24sata osvojila su još jednu medalju za kvalitetu i tako potvrdila poziciju najboljih dnevnih novina u Hrvatskoj. Ovaj put nagradu su osvojila u kategoriji hrvatskih Millennialsa. To su potvrdili hrvatski potrošači u istraživanju QUDAL - QUality meDAL, svjetskom certifikacijskom programu što ga provodi švicarski ICERTIAS.

Istraživanja QUDAL - QUality meDAL mjere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o tome tko na tržištu zaista nudi apsolutno vrhunsku kvalitetu u određenoj tržišnoj kategoriji, prema mišljenju potrošača. Istraživanje QUDAL - QUality meDAL MILLENNIALS 2017/2018 provedeno je u lipnju 2017. godine na uzorku od 1200 ispitanika iz Generacije Y ili tzv. Millennials generacije (opća populacija u dobi od 18 do 37 godina) – internet-korisnici u Republici Hrvatskoj.

Pitanja su bila otvorenog tipa te su ispitanici apsolutno slobodno mogli navoditi one kompanije, brendove, proizvode i usluge za koje smatraju da im pružaju vrhunsku kvalitetu u određenoj kategoriji. “24sata” bio je najčešći odgovor ispitanika u dobi 18-37 godina u sljedećoj kategoriji: “Navedite naziv dnevnih novina koje po vašem osobnom iskustvu nude apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu”. Najviše je ispitanika na ovako otvoreno pitanje odgovaralo: “24sata”.

Zahvaljujući ovako dobivenim glasovima potrošača, 24sata mogu istaknuti oznaku vrhunske kvalitete – QUDAL – QUality meDAL - MILLENNIALS - Croatia 2017/2018 kao i status “24sata dnevne novine – Br.1 u kvaliteti prema izboru hrvatskih Millennialsa”.

Podsjetimo, 24sata ove su godine u veljači prvi put dobila priznanje No.1 u kvaliteti. Građani, potrošači i čitatelji složno su odlučili kako su upravo 24sata najvrednije, najzanimljivije i najkvalitetnije novine. 24sata intenzivno šire poslovanje i na sve digitalne platforme, gdje već godinama osvajaju priznanja struke.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije