Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALAČKA KRIZA

Krvava pljačka banke u Brazilu: najmanje 12 mrtvih, među njima i djeca

Krvava pljačka u Brazilu
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL
1/2
07.12.2018.
u 17:43

Pljačkaši su pokušali uzeti novac iz dvije banke u gradu Milagresu

Pljačka banke u Brazilu prerasla je u pravo krvoproliće. Lokalni i strani mediji javljaju da je čak 12 osoba poginulo nakon što su pljačkaši upali u banku. Policija je ušla u banku i počela je obostrana pucnjava koja je, prema očevicima trajala 20-ak minuta.

Sky News javlja da je među poginulima petero talaca, koje su pljaškaši oteli na autocesti u blizini pokušavajući pobjeći od policije.

- Informacije koje imamo govore je poginulo šestero policajaca i petero talaca, izjavio je gradonačelnik grada Milagres Lielson Landin.

Prema brazilskoj medijskoj kući Globo poginulo je najmanje 13 osoba, a među njima i dvoje djece između 10 i 13 godina.

"Pokušaj pljačke dogodio se oko 2 sata ujutro u poslovnici Branke Brazil i Bradesco u centru grada. No, pljačkaše je iznenadila vojna policija i uslijedila je izmjena vatre koja je potrajala oko 20 minuta. Među žrtvama je i dvoje djece", piše Globo.

Gradonačelnik je dodao da je od petero talaca njih četvero, uključujući jedno dijete, bilo iz iste obitelji te da su "pljačkaši ubili taoce, a policajci pljačkaše". 

Navodno je nađeno tijelo jednog od pljačkaša u napuštenom vozilu, dok su drugi pobjegli bez uzimanja novaca, javlja Reuters.

Uhićene su dvije osobe, navodi Sky, no još uvijek nije poznato što se točno dogodilo te je li policija odgovorna za smrt talaca.

Komentara 9

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:27 07.12.2018.

Kriv je Trump! Hajde lijevi, pocnite i objasnite zasto!

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
16:10 07.12.2018.

ovi što su još jednom nogom na grani neznaju kako se pljačka,prvo trebaju govorit da vole svoju državu da su najveći domoljubi i onda ići na izbore da ih budale izaberu,dalje sve je lako

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
15:25 07.12.2018.

Brazil je članica BRICS-a, udruženja država koji su mokri san svakog antikapitalista, antiamerikanca i leftarda, a, u stvarnosti, radi se o, kako bi Predsjednik Trump rekao - običnim vukojebinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije