Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Rovinju se od 18. do 20. rujna održava Weekend Media Festival

17.09.2008.
u 18:47

Weekend Media Festival, tema kojega će biti medijska i komunikacijska industrija, prvo je regionalno okupljanje predstavnika glavnih medijskih kuća. Tijekom festivala održat će se niz predavanja, rasprava, radionica, a predstavit će se niz izlagača – sve u svemu, bit će gotovo tisuću sudionika.

Skup počinje predavanjima o mobilnom i internetskom oglašavanju. Jedan od novih kanala za oglašavanje prostor je internetskih društvenih mreža gdje je predavač Blake Chandlee.

Je li televizija kao medij mrtva ili je jača nego ikad, kamo idu medijske agencije u regiji, koje su novosti u spajanju medijskih platformi, što je s autorskim pravima, samo su neke od tema o kojima će bit riječi na festivalu. Visoka novinarska škola predstavit će suvremenu edukaciju novinara.

O pojmu medijatizacije politike, tj. pretvaranju političara u medijske zvijezde, govorit će sveučilišni profesori i novinari. Osobito intrigantno bit će predavanje o celebrity kulturi, koja je orijentirana na živote i skandale stilista, starleta... (H. F., D. Li.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?