Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.03.2010. u 20:06

Dejan Košutić, unuk prvoga hrvatskog predsjednika, široj javnosti najpoznatiji je kao predsjednik uprave Kaptol banke koja je neslavno upropaštena i 2001. likvidirana

Mister Muscolo
Neuspješni bankar Dejan Košutić potom je okrenuo novu stranicu u životu, bavi se konzaltingom i informacijskim savjetovanjem, a kako otkriva business.hr, iz biografije na osobnim stranicama posve je izbacio sve što je radio prije 2002. To mu je valjda jedan od prvih savjeta klijentima – temeljito uklonite sve mrlje iz karijere. Ako možete.

Facebook predsjednik: Nitko ne održava Josipovićevu web stranicu
Ivo Josipović voli se hvaliti informatičkom pismenošću, ali mu je službena web stranica u kamenom dobu. Osim šturih priopćenja nema ničega, a na engleskom jeziku su Hinine vijesti stare sedam dana.

Umiranje u ljepoti: Župnik u borbi protiv čempresa
i turista
Don Ante Bekavac dao je pokraj crkve u Blacama posjeći čemprese stare devedeset devet godina kako bi crkva stoti rođendan dočekala u ‘ljepšem izdanju’. Čempresi su zasađeni 1911., preživjeli su dva svjetska rata i mnoge druge nevolje, ali ne i župnikov smisao za lijepo. Tako su Blaca ostala bez zaštitnog znaka jer su brojni turisti za uspomenu fotografirali upravo pitoreskne čemprese i crkvu. Sada se turisti mogu slikati.

Legalizacija biznisa: Za Šeksa je Crveni križ i turistička organizacija

Vladimir Šeks uputio je u saborsku proceduru prijedlog izmjene Zakona o Crvenom križu, čime bi se toj humanitarnoj organizaciji omogućilo da se bavi turizmom i ugostiteljstvom. Pravnik Vladimir Šplajt upozorava da su izmjene zakona pripremljene nakon što je Državni inspektorat podnio optužni prijedlog protiv osječkog Crvenog križa čiji je član upravo Vladimir Šeks.

Osječki humanitarci, piše Jutarnji, imaju menadžere s plaćama većim od ministara, voze skupe toyote, uplaćuju životna osiguranja, a bave se i turizmom. Kako je riječ o humanitarnoj organizaciji, Šeks će svom društvu pomoći human-itarnom izmjenom zakona.

Komentara 5

OB
-obrisani-
21:13 22.03.2010.

lignja yugosipovic se hvali i svira...........

PG
praseca gripa
23:42 22.03.2010.

Sto nam ne napisete koje su to mrlje tog Dejana Kosutica da znamo o cem se radi? Sve sto napise ovaj covjek je nejasno i nedoreceno. To mu je valjda \"fora\",ali kome je danas do takvih glumatanja. Kako je bio dobar Dujmovic!

OB
-obrisani-
23:52 22.03.2010.

Tuđmanov unuk nije bio neuspješni bankar, nego žrtva Mesićevo-ljevičarske \"detuđmanizacije\" države, a banka je likvidirana bez ikakvih problema isplativši svim komitentima novac bez ijednog duga, što samo dodatno pokazuje da baš nije bila neuspješna. Osim toga Tuđmanov unuk je bio vlasnik banke kao jedan od dioničara. Tako da bi se objektivni novinar prije laprdanja malo raspitao o činjenicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?