Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.04.2012. u 12:00

Pjevač Marko Perković Thompson dobio je, prema svjedočenju Mladena Barišića na suđenju Sanaderu, 515.000 eura za kupnju penthausa na Radničkoj cesti

Pjevač Marko Perković Thompson dobio je, prema svjedočenju Mladena Barišića na suđenju Sanaderu, 515.000 eura za kupnju penthausa na Radničkoj cesti. Ovu izjavu možemo povezati s prošlotjednom izjavom kada je u sklopu istrage Porezne uprave zašto neki pjevači imaju veću imovinu od prijavljenih prihoda, Thompson putem menadžera poručio da je dobio “financijsku pozajmicu iz Latinske Amerike”. A pozajmica je išla preko Barišića, tada ravnatelja Carinske uprave, da pjevač ne plati carinu na sav taj keš.

Zaštitio lik i djelo

Mršić odlučio zaustaviti internet u Podravci

Zvonimir Mršić, predsjednik uprave Podravke, blokirao je radnicima pristup internetskim stranicama Slobodne Dalmacije, nezadovoljan nekim tekstovima tog lista. Cenzura je, očito, začin svakog vladanja.

Nije on volonter

Odbio vratiti džip u zamjenu za javnu pohvalu

Juro Bajić, član Uprave HAC-a, žali se da ex direktor Stjepko Boban ne želi odustati od privilegija koje i nakon smjene uključuju luksuzni terenac, mobitel, šest plaća i otpremninu od još dvanaest plaća što će državu stajati 800.000 kuna. “Dva sam ga puta ljudski molio da vrati barem džip, a da ostale privilegije smije zadržati”, jada se Bajić koji je Bobanu nudio i da će ga istaknuti kao pozitivan primjer odricanja. I volontiranja.

Aleja velikana

Fiolić u pritvoru, njegovi kipari na odmoru

Stjepanu Fioliću, bogatom mesaru, USKOK je blokirao imovinu vrijednu milijune eura u sklopu istrage zašto je Vlada dvostruko preplatila jednu zgradu Mesnica Fiolić. Fiolićevo pritvaranje udarac je prije svega njegovu lancu mesnica, njegovoj stranci HDZ-u, ali i brojnim – kiparima. Fiolić je na svom imanju u Maloj Mlaki podizao Aleju velikana s pedesetak skulptura u koje je navodno investirao milijun eura. U Fiolićevu parku umjetnina postavljene su biste članova obitelji Fiolić, ali i osoba iz hrvatske povijesti od Ante Starčevića preko Stjepana Radića do Franje Tuđmana. Manjka samo bista najdražeg prijatelja – Ive Sanadera.

Komentara 7

NE
neverane
12:43 24.04.2012.

Lijepa,nova odijela,uređene frizure...,ima se, vidi se,neka se.

CD
Cocco Drillo
13:31 24.04.2012.

Mršić zabranio Sl. Dalmaciju, a Kerum je odavno zabranio Globus u svojim dućanima jer je loše pisao o njemu. Koja je razlika između ta 2 lika. Da Mršić nije zatucan bio bi ministar npr. informiranja.

OS
osica
12:33 24.04.2012.

u parku umjetnina fali još samo \"kravica muzara\" - ona je zaslužna , ali je možda ostala na počasnom mjestu u mesnici. Ipak, sve je krenulo iz mesnice....posao, stranačka pripadnost, visoko mjesto na listi, odlazak u sabor, šutnja, veze i veze i vezice....jednom riječju \"Čovjek je samo šutio i širio business i to sve od kravice\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?