Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlaze

Suosnivači Instagrama 'spremni za novo poglavlje'

Instagram
Foto: DADO RUVIC/REUTERS/PIXSELL
1/2
25.09.2018.
u 11:59

Suosnivači Instagrama navodno su odlučili podnijeti ostavku zbog sukoba s vodstvom Facebooka oko autonomije Instagrama unutar tvrtke

Suosnivači Instagrama Kevin Systrom i Mike Krieger napuštaju tvrtku kako bi "ponovno istražili našu znatiželju i kreativnost".

"Mi smo sada spremni za naše novo poglavlje", rekao je Systrom u izjavi u ponedjeljak kasno navečer.

Taj je dvojac osnovao ovu popularnu aplikaciju za dijeljenje fotografija 2010. Otad je otvoreno tisuću ureda diljem svijeta i privukli su više od milijardu korisnika.

Facebook je kupio Instagram 2012. za milijardu dolara.

"Izgradnja novih stvari zahtijeva da se vratimo unatrag, shvatimo što nas inspirira i uskladimo to s onim što je potrebno svijetu; to je ono što planiramo učiniti", rekao je Systrom. 

Suosnivači Instagrama navodno su odlučili podnijeti ostavku zbog sukoba s vodstvom Facebooka oko autonomije Instagrama unutar tvrtke, objavio je The Wall Street Journal pozivajući se na osobe upoznate sa situacijom.

Njihov odlazak dolazi u vrijeme dok se Facebook bori s najgorom krizom u svojoj povijesti. Društvena mreža radi i dalje na povratku povjerenja korisnika nakon skandala prodaje podataka tvrtki Cambridge Analytica pomoću kojih se utjecalo na izborne procese diljem svijeta.

>> Pogledajte što je obitelj izvukla iz vode dok je pretraživala rijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije