57 24°C
 • Komentator-ZG:

  Inače ne volim Trumpa, ali po ovome je čovjek posve u pravu! Ovo je doista smijurija što pričaju ti "znanstvenici"! Kao prvo, negiraju prirodne promjene klime i sve ranije klimatološke epohe prije postojanja ljudske civilizacije, tretiraju klimu kao nešto nepromjenjivo ... prikaži još! i vječno što je posve krivo! A drugo, vjerojatno će se mnogi od vas sjetiti da su donedavno to sve zvali "globalno zatopljenje", te nas uvjeravali da će samo biti strašne vrućine, žege, suše, a da će istovremeno zime biti tople i bez snijega, da će snijeg postati rijetka pojava, da skijališta ispod 2 tisuće m. nemaju budućnosti i slično! A sad najednom to zovu "klimatske promjene" i kad se pojavi ovakva bolesna hladnoća - onda pričaju kako je hladno zapravo zbog toga što je u biti toplo! Čovjek ne zna da li bi se smijao ili plakao nad takvim glupostima, ali na žalost nas sve više deru s raznim eko-nametima, užas!

 • Avatar Musashi
  Musashi:

  U nacionalnom parku Risnjak postoje ostaci rimske ceste koja je bila na puno većoj visini nego što su današnje ceste na tim lokacijama.

 • UstaniAnte:

  Pa to više nije normalno, zimi pada snijeg i hladno je a po ljeti prži sunce i vruće je a marihuana u hrvata je i dalje ilegalna. 😂😂😂

Još iz rubrike Tech/Sci

Istraživanje
ISTRAŽIVANJE

Jadransko more bogat izvor spojeva medicinske primjene

Korado Korlević
PROMO

Korado Korlević otkriva zašto će sljedećih 30 godina biti najvažniji period u povijesti čovječanstva

Garmin Multisport GPS serija satova
PROMO

Pametni sat za profesionalne sportaše