Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LAST SEEN'

Velika promjena na WhatsAppu: Neće više bilo tko moći vidjeti kad ste zadnji put bili online

14.12.2021.
u 09:16

"Kako bismo poboljšali privatnost i sigurnost naših korisnika, otežat ćemo ljudima koje ne poznajete i s kojima se niste nikada dopisivali da vide informaciju kada ste bili zadnji put aktivni i prisutni online", kazali su iz WhatsAppa

WhatsApp uskoro uvodi novu sigurnosnu mjeru zbog koje će se informacije o tome kada ste zadnji put posjetili popularnu aplikaciju automatski sakriti od ljudi s kojima nikada niste razgovarali, piše The Verge.

Dosad je početno podešavanje bilo postavljeno tako da svi automatski vide ovu informaciju, a sada se ograničava na one koje ste dodali u svoje kontakte.

"Kako bismo poboljšali privatnost i sigurnost naših korisnika, otežat ćemo ljudima koje ne poznajete i s kojima se niste nikada dopisivali da vide informaciju kada ste bili zadnji put aktivni i prisutni online", kazali su iz WhatsAppa.

Opcija da samo kontakti vide zadnju aktivnost i prije je bila dostupna, ali nije se uključivala automatski, nego su je korisnici morali ručno postavljati. Ručno se može postaviti i da nitko ne vidi kad ste zadnji put bili aktivni.

Ovo nije jedina promjena o kojoj se razmišlja. Na WhatsAppu će se aktivnosti moći sakriti i od određenih kontakata.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:03 14.12.2021.

Jezivije je da WS pamti s kime si sve ikad razgovarao nego da netko vidi kad si bio online jer to možeš sam sakriti ako te smeta...Toliko o privatnosti...

Avatar Ivkagoric
Ivkagoric
09:25 14.12.2021.

Neš ti tajne kada si zadnji put bio aktivan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije