Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga generacija

Novi Samsung Gear 360 donosi prijenos uživo

Samsung Gear 360
Foto: Samsung
1/5
03.04.2017.
u 12:03

Samsung je ubrzo nakon premijernog lanjskog modela na tržište izbacio poboljšanu verziju svoje videokamere koja snima u krugu od 360 stupnjeva. Upoznajte novi Gear 360

Tvrtka Samsung predstavila je novu Samsung Gear 360 kameru sa sposobnošću snimanja sadržaja u 4K razlučivosti i u krugu od 360 stupnjeva, rafiniranog dizajna za jednostavniju upotrebu. Prvi model olako je korisnicima mogao ispasti iz ruke, a Samsung je brzo reagirao i promijenio dizajn. Poboljšanim značajkama za sadržaj visoke kvalitete, kamera Gear 360 lagana je i kompaktna.

Prvi put kamera Gear 360 omogućava snimanje videozapisa u 4K razlučivosti. Opremljena 8,4-megapikselnim senzorima slike i Bright Lens F2.2 lećama na oba dvostruka fisheye objektiva, kamera Gear 360 može stvarati fotografije visoke rezolucije. Korisnici također mogu bez napora pretvoriti videozapise snimljene u krugu od 360 stupnjeva u standardne formate za jednostavno dijeljenje sadržaja.

Kamera Gear 360 uvodi dijeljenje sadržaja u stvarnom vremenu. Kad je kamera Gear 360 spojena s kompatibilnim pametnim telefonom ili računalom, novi uređaj omogućava korisnicima dijeljenje njihovih najboljih iskustava uz prijenos uživo visoke kvalitete ili izravnim učitavanjem na platforme kao što su Facebook, YouTube ili Samsung VR. Nasreću, Samsung je odustao od zatvorenosti sustava pa je novi Gear 360 kompatibilan s odabranim dodacima i nosačima drugih proizvođača.

Najnovije izdanje kamere Gear 360 kompatibilno je s perjanicama tvrtke Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5 (2017.) i Galaxy A7 (2017.), a također nudi i širu kompatibilnost s iOS uređajima uključujući iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus i iPhone SE te Windows i Mac računalima. •

>> Video 360 novi je hit - sve se vidi i sve je ulovljeno u kadar

>> 360 VIDEO Upoznajte topnika gričkog topa: 'Ovo je jedan od najzanimljivijih poslova na svijetu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije