Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN REZLTAT

Mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop

Mobis.hr odabran za najbolji hrvatski webshop
Foto: Promo
1/4
01.12.2017.
u 12:50

Mobis.hr već je u prvoj godini rada ostvario izniman uspjeh te je uz kupce osvojio i struku!

Uoči prvog rođendana, mobis.hr odabran je za najbolji hrvatski webshop! Nagradu je dodijelila udruga eCommerce Hrvatska, a 7 najuspješnijih hrvatskih web developera koji rade i za najpoznatije svjetske web trgovine, ocjenjivalo je kvalitetu korisničkog iskustva hrvatskih webshopova.

Mobis.hr osvaja nagrade struke i kupaca

U petak, 24. studenog 2017., mobis.hr internetska trgovina, odabrana je za najbolji hrvatski webshop od strane vrhunskih hrvatskih web developera!

Mobis.hr već je u prvoj godini rada ostvario izniman uspjeh te je uz kupce osvojio i struku! Ovaj webshop dio je tvrtke Mobis-electronic d.o.o. koja ove godine slavi 25 godina poslovanja te već godinama opravdava povjerenje kupaca.

Foto: Promo

Ovo nije prva potvrda uspješnosti rada mobis.hr webshopa. Početkom ove godine, prema ocjenama kupaca bio je najbolje ocijenjeni webshop unutar Shopper's Mind istraživanja, a sve u sklopu certifikacije za CERTIFIED SHOP® nacionalnu oznaku povjerenja te EMOTA europsku oznaku povjerenja koju nosi više od 17.000 europskih trgovina.

Foto: Promo

Mobis.hr, stekao je i oznaku povjerenja i EMOTA te je ocijenjen najvišom ocjenom od svih certificiranih webshopova koji prodaju mobitele.

Mobis.hr ostvario je odlične rezultate u svim kategorijama ocjenjivanja

Kriteriji koji su se ocjenjivali prilikom odabira najboljeg hrvatskog webshopa, bili su naslovna stranica i navigacija po stranici, kategorije proizvoda i filteri, stranice proizvoda, proces plaćanja, pretraživanje po stranici te mobilna verzija internetske trgovine. Mobis.hr ostvario je odlične rezultate u svim kategorijama.

U ponudi je dostupno više od 450 različitih modela mobilnih uređaja, veliki izbor dodatne opreme, tableta, nosive tehnologije te dronova i drugih gadgeta. Upravo zbog velikog broj različitih proizvoda razvijena je i napredna tražilica koja pruža vrhunsko iskustvo korištenja.

Foto: Promo

Svakodnevnim osluškivanjem potreba kupaca, mobis.hr ponuda kontinuirano se nadopunjuje i razvija. Kupci mogu pronaći najtraženije svjetske brandove pametnih telefona kao što su Apple, Samsung, Huawei i Nokia, a dostupni su i popularni kineski brandovi Xiaomi, Meizu i OnePlus te brojni drugi. Korištenjem filtera jednostavno se dolazi do željenog uređaja.

Uz multimedijalne opise pronađite sve najvažnije informacije na jednom mjestu!

Mobis.hr pruža sve važne informacije o proizvodima na jednom mjestu. Velika se pažnja posvećuje multimedijalnom opisu proizvoda s fotografijama i video zapisima te detaljnim karakteristikama proizvoda. Zahvaljujući mogućnosti uspoređivanja proizvoda kupci vrlo brzo i jednostavno mogu odabrati proizvod koji odgovara upravo njima.

Kupovina na mobis.hr sigurno je i ugodno iskustvo!

Prilikom kreiranja procesa plaćanja uz ugodno korisničko iskustvo, uložen je velik trud i vrijeme u sigurnosti plaćanja. Neovisno o odabranom načinu plaćanja kupci mogu biti sigurni da će njihovi podaci biti zaštićeni.

Uz plaćanje gotovinom prilikom pouzeća dostupno je i plaćanje Paypalom te American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro i Discover karticama, putem virmana, opće uplatnice ili Internet bankarstva. Za sve one koji se odluče na plaćanje karticama omogućeno je plaćanje i do 24 rata bez kamata.

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 200 kuna za područje cijele Hrvatske i stiže na željenu adresu najčešće već idući dan!

Mobis.hr i dalje će donositi najbolju kvalitetu usluge i najatraktivnije ponude

Kupci u svakom trenutku mogu biti sigurni da će dobiti najbolje iskustvo korištenja i najbolju ponudu mobitela i mobilne tehnologije.

Na raspolaganju su educirani prodavači koji su na usluzi sa svim informacijama telefonskim putem na broj 01/61488514, mailom na prodaja@mobis.hr ili na chatu na mobis.hr webstranici.

Pronađite svoj novi mobitel na mobis.hr već danas!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije