Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne učitavaju se fotografije

Još uvijek veliki problemi s Facebookom i Instagramom. Traju satima

Facebook
Reuters/PIXSELL
03.07.2019.
u 22:56

Pogođeni su korisnici u Europi i na istočnoj obali SAD-a

Malo prije 16 sati korisnici Instagrama i Facebooka primijetili su probleme na ovim društvenim mrežama. Još uvijek brojni korisnici imaju poteškoća s učitavanjem slika i videa, a poteškoće se javljaju i pri objavi novog sadržaja. Iz Facebooka su kazali da rade na otklanjanju problema te se ispričavaju korisnicima.

Pogođeni su korisnici u Europi i na istočnoj obali SAD-a, objavljeno je na stranici Downdetector. Problemi su se pojavili i na WhatsAppu, ali i na Twitteru.

Ovo je drugi veliki pad Facebooka ove godine.

Ključne riječi

Komentara 9

RI
riise
19:46 03.07.2019.

Što se mene tiče,Facebook je potrošio sve kredite koje je imao...! Ovih dana je ugledna firma za financijske usluge Jefferies objavila istraživanje koje je pokazalo da velika većina američkih korisnika neće koristiti Facebook-ovu kriptovalutu Libru zbog nedostatka povjerenja.

DU
Deleted user
17:44 03.07.2019.

Nemam problema s Instagramom i Facebookom jer te aplikacije ne koristim niti namjeravam.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:48 04.07.2019.

Danas sam bio kod susetke na kavi..Proveravali smo fb cijelo jutro..Ne dize se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije