Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kaspersky Lab osvojio platinastu nagradu na ovogodišnjim nagradama Gartner Peer Insights Customer Choice Awards

Kaspersky Lab
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
12.12.2017.
u 09:08

Gartner Peer Insights istraživanje organizacijama pruža uvid u objektivno mišljenje krajnjih korisnika o njihovim proizvodima te stručnjacima pruža neophodne informacije koje im omogućuju unapređivanje njihovih proizvoda i tehnologija.

Tvrtka Kaspersky Lab nedavno je osvojila priznanje tvrtke Gartner za područje zadovoljstva krajnjih korisnika. Pritom joj je u sklopu 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards dodijeljena i platinasta nagrada u kategoriji platformi za zaštitu krajnjih korisnika. Customer Choice Award priznanje iznimno je važno jer se temelji na ocjenama krajnjih korisnika te na broju krajnjih korisnika koji su u njemu sudjelovali.

Gartner Peer Insights istraživanje organizacijama pruža uvid u objektivno mišljenje krajnjih korisnika o njihovim proizvodima te stručnjacima pruža neophodne informacije koje im omogućuju unapređivanje njihovih proizvoda i tehnologija. Gartner Peer Insights osigurava detaljni uvid u svaku fazu IT ciklusa, od evaluacije i implementacije, kroz servisne usluge i podršku. Gartner Peer Insights predstavlja izvor najrelevantnijih informacija koje tvrtke mogu dobiti direktno od IT stručnjaka.

Do 1. rujna 2017., tvrtka Kaspersky Lab je ostvarila rating 4,6 od 5, kada je u pitanju tržište sigurnosnih rješenja za krajnje točke, koji je zasnovan na 199 različitih testova i ocjena. U okviru ovih testova tvrtka Kaspersky Lab primila je brojne pohvale:

Proizvođač je demonstrirao veliku prilagodljivost i fokusirao se na sve zahtjeve tvrtke, pri čemu su resursi tvrtke bili prebačeni veoma brzo kako bi bilo se efikasno i pouzdano sve riješilo”, stručnjak u području IT sigurnosti , proizvodna industrija.

Učinak, skalabilnost i fleksibilnost ovog sigurnosnog rješenja čine ga najefikasnijom odbrambenom tehnologijom za zaštitu složenih IT infrastruktura od malware zaraza”, IT stručnjak, financijska industrija.

Ponosni smo što smo osvojili platinastu nagradu i smatramo da je odnos koji gajimo s našim krajnjim potrošačima jedinstven te da daje dodatnu vrijednost našim proizvodima i uslugama”, izjavio je Alessio Aceti, direktor sektora za korporativne klijente tvrtke Kaspersky Lab te dodao: „Tvrtka Kaspersky Lab ove godine slavi 20 godina postojanja, a mi smo tijekom tih 20 godina kreirali brojne različite pristupe cyber sigurnosti, od pravovremenih i brzih ažuriranja proizvoda do sigurnosnih rješenja zasnovanih na cloudu i naprednih algoritama za strojno učenje. Konstantno radimo na razvoju novih vrijednih alata koji će klijentima omogućiti da budu korak ispred cyber prijetnji, dok će istovremeno zadržati visok stupanj zadovoljstva korisnika”.

Portfelj korporativnih proizvoda tvrtke Kaspersky Lab obuhvaća brojna rješenja koja od cyber prijetnji štite organizacije svih veličina. Portfelj je nedavno proširen rješenjima za zaštitu krajnjih točaka i odgovor na prijetnje, kao i širokim spektrom sigurnosnih usluga, koji tvrzkama osiguravaju neophodne sigurnosne informacije i prilagodljive pristupe cyber sigurnosti, koji ih štite od najsofisticiranijih prijetnji i smanjuju štetu koju bi uspješno proveden napad mogao svesti na minimum.

Želite prijaviti greške?