Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Play Music

Google pokrenuo besplatnu verziju usluge za streaming glazbe

Google
Foto: Christoph Dernbach/DPA/Pixsell
24.06.2015.
u 09:23

Googleova odluka dolazi uoči pokretanja slične Appleove usluge

Google je jučer u SAD-u pokrenuo besplatnu verziju svoje usluge za streaming glazbe, Google Play Music. Korisnici su tu uslugu posljednje dvije godine plaćali 9,99 dolara na mjesec. Besplatna verzija dostupna je online, a do kraja tjedna doći će i na Android i iOS, rekao je produkt menadžer Googlea Elias Roman.

Googleova odluka dolazi uoči pokretanja slične Appleove usluge. Najavljen prije dva tjedna, Appleov Music trebao bi startati 30. lipnja, i to po cijeni od 9,99 dolara na mjesec, uz besplatna prva tri mjeseca.

Besplatna verzija Play Musica zasad je dostupna samo u SAD-u, a od standardne se razlikuje po tome što ima reklame, nije dostupna offline te nema neke pjesme. U Googleu se nadaju da će besplatna verzija korisnicima toliko svidjeti da će se odlučiti prebaciti na punu inačicu.

>> Apple zbog nove glazbene usluge već pod istragom u SAD-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije