Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mobilna aplikacija

Google kupuje WhatsApp za milijardu dolara?

Google (1)
REUTERS/Pixsell
08.04.2013.
u 20:03

WhatsApp je najpopularnija mobilna aplikacija za slanje poruka, a neki su spremni reći da predstavlja prijetnju velikim internet kompanijama poput Facebooka i Google-a.

Internetski div Google proteklih je tjedana u intenzivnim pregovorima oko kupnje popularne mobilne aplikacije za slanje poruka WhatsApp, a trenutna ponuda je blizu milijardu dolara, piše Mashable pozivajući se na Digital Trends.

Slične glasine bile su aktualne i prošle godine kada je navodno Facebook pokušao kupiti WhatsApp.

No, ukoliko zaista dođe do ove "kupoprodaje" onda će popularna aplikacija po vrijednosti biti izjednačena s Instagramom koji je od prošle godine u vlasništvu Facebooka.

WhatsApp je najpopularnija mobilna aplikacija za slanje poruka, a neki su spremni reći da predstavlja prijetnju velikim internet kompanijama poput Facebooka i Google-a. Aplikacija je pokrenuta 2009. godine i ima nekoliko desetina milijuna korisnika diljem svijeta.

>>Nasljednik Googleova tableta Nexus 7 dolazi u srpnju?

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije