116 32°C
 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Ali večernji list gotovo da ne stvara sadržaje, nego ih mahom preuzima od stranih medija posredstvom Google translate-a. Kako ćete pronaći model za preživljavanje ako ovo stupi na snagu?

 • stefj:

  Znači ako postaviš link na neki text, trebaš od autora tražiti dozvolu i platiti mu? Coolinarka će morati platiti za recepte koje građani sami postavljaju i hvale se njima?... Već je donesen GDPR stavio EU na začelje tehnološkog napretka i ... prikaži još! nije donio apsolutno ništa osim zaposlio 2 mil. odvjetnika i povećao trošak poslovanja u Europi, a ovo će dodatno otežati razmjenu podataka i i nformacija... A dobro, ionako EU poprilično zaostaje za Azijom i Amerikom, očito je taj birokratski moment izuzetno bitan EU-u, pa i po cijenu tehnološke stagnacije... Jedino što još ima donekle šanse u EU, jest robotika, no kako se sprema porez i na robote, teško da će se išta više isplatiti osim turizma. Hrvatski model...

 • siki_miki:

  Ovo mi zvuci kao ZAMP-iranje interneta da bi si oni dijelili tantijeme. Uskoro dakle necemo moci uploadati svoj sadrzaj bez da se birokratski ne prijavljuje takvoj nekakvoj organizaciji. Katastrofa.

Još iz rubrike Tech/Sci

Huawei
PROMO

Uz ove savjete krenite na savršeno vikend putovanje u europske metropole

Huawei
PROMO

U trendu su Huawei ljetni hitovi - kojeg ćeš ti izabrati?

Huawei P30 Pro
NAJBOLJE OD NAJBOLJEG

Nagrađeni uređaji: Ovo su najbolji gadgeti 2019/20.