Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže

Facebook, Instagram i WhatsApp proradili, otkrili kako je došlo do pada

Facebook
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL
1/3
04.07.2019.
u 09:05

Korisnici su imali problema s upotrebom poput neprikazivanja fotografija na Facebooku i Instagramu, dok su tviteraši imali problema s porukama

Društvene mreže s čijom su upotrebom korisnici jučer imali problema tijekom noći su ponovno proradile. Pogođeni su bili Facebook, Instagram, WhatsApp i Twitter, a problema s upotrebom imali su i hrvatski korisnici.

Facebook, kao i Instagram, koji je u Facebookovom vlasništvu, izvijestili su da su razriješili probleme. Iz Twittera su pak tijekom noći javili kako su problemi gotovo 100 posto riješeni.

Korisnici su imali problema s upotrebom poput neprikazivanja fotografija na Facebooku i Instagramu, dok su tviteraši imali problema s porukama.

- Tijekom jedne od naših rutinskih operacija održavanja pokrenuli smo problem koji nekim ljudima otežava objavu i slanje fotografija i videa - rekao je Facebookov glasnogovornik za CNN Business u ime drugih Facebookovih aplikacija, Instagrama i WhatsAppa.

Za Facebook je ovo drugi veliki pad nakon ožujka, kad su njihovi korisnici bili pogođeni djelomičnim padom koji je trajao gotovo 24 sata.

VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

Ključne riječi

Komentara 1

IH
iron.hide.54966
09:42 04.07.2019.

Da bar nikad nisu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije