Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova karakteristika

Dobre vijesti za korisnike WhatsAppa

FILE PHOTO: Facebook's new rebrand logo Meta is seen on smartpone in front of displayed logo of Facebook, Messenger, Intagram, Whatsapp, Oculus in this illustration taken
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
29.04.2022.
u 13:05

Izgleda kako ćemo uskoro WhatsApp, jednu od najpopularnijih aplikacija za izmjenjivanje poruka, moći koristiti na više uređaja istovremeno

Prema najnovijim objavama na stranici WABetaInfo, izgleda kako ćemo uskoro WhatsApp, jednu od najpopularnijih aplikacija za izmjenjivanje poruka, moći koristiti na više uređaja istovremeno, prenosi The Verge. Aplikaciju se trenutno može koristiti na mobitelu i računalu, a s novom karakteristikom na isti će račun moći biti spojeno i nekoliko mobitela ili tableta.

Ova će se karakteristika jednostavno uključivati skeniranjem koda na originalnom uređaju, što će drugi uređaj učiniti "suputnikom". Prema slici zaslona na WABetaInfo, vidljivo je kako će karakteristika biti dostupna korisnicima Android uređaja, no prema svim dosadašnjim iskustvima, nema razloga vjerovati da isto neće biti omogućeno i onima s Apple uređajima.

Ova je karakteristika trenutno u izradi te nema koda koji bi se mogao skenirati, a iz Mete nisu objavili datum kada će postati dostupan javnosti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije