Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani komunikacija

iPhoneova Siri u Rovinju će govoriti o VoiceOver poslovanju

24.03.2018.
u 07:45

Za Dane komunikacija od 12. do 15. travnja, uz podršku Hrvatske turističke zajednice, najavljen je rekordni broj sudionika

Ime Susan Bennet nije globalno poznato, ali zato njezin glas, ili kako bi ona rekla alter ego Siri – jest. Glas Susan Bennet poznajemo kao Siri koja se svijetu obraća iz aplikacije iPhonea, a ove godine slušat će je sudionici Dana komunikacija koji se u Rovinju održavaju od 12. do 15. travnja uz podršku Hrvatske turističke zajednice.

Slučajna popularnost

Na predavanju “Accidentally Famous” u Rovinju, Susan Bennet govorit će kako je potpuno slučajno postala mega popularna Siri. Otkrit će nekoliko nepoznatih detalja o Appleovoj aplikaciji Siri i VoiceOver poslovanju te će iz osobnog iskustva govoriti koliko je to utjecalo na njezin život i budućnost. – Iznimno mi je drago što imamo priliku u Hrvatsku dovesti predavačicu svjetskog glasa. Osim što će njeno predavanje dodatno obogatiti ovaj festival koji dokazano utječe na način na koji percipiramo proizvode i usluge u svim sektorima, pa tako i u turizmu, siguran sam da će njezin boravak u Hrvatskoj biti izvrsna prilika za dodatnu promociju naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije – izjavio je Kristijan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice. Appleova Siri, inteligentni je osobni asistent, jedna od prvih aplikacija koje funkcioniraju po principu umjetne inteligencije koja postaje sve prisutnija u društvu pa tako i u marketinškoj industriji.

Velika imena i ideje

– Ove godine dovodimo velika imena s velikim idejama. Siri tj. Susan Bennett, s nama će podijeliti kako je postala jedan od najpopularnijih glasova na svijetu. Njezin ponekad odrješit i provokativan glas svima je poznat, a milijuni ljudi svakodnevno ju traže za savjet. Ona je još jedan u nizu predavača koje dovodimo na Dane komunikacija kojima želimo inspirirati posjetitelje festivala. Sudeći prema dosadašnjim prijavama ponovno ćemo oboriti rekorde, jer već u ovom trenutku imamo više prijava nego što smo prošle, rekordne godine sveukupno imali posjetitelja – kaže Dunja Ivana Ballon, direktorica Dana komunikacija i direktorica programa festivala. Tehnologija i kreativnost teme su šestog izdanja festivala na kojem će biti proglašeni i najbolji oglašivači i najbolje agencije u Hrvatskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije