Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni renomirani predavači

Besplatne radionice o web tehnologijama i WordPressu

11.08.2017.
u 13:12

Grupa radionica biznis tematike uključuje radionice Osnove WordPressa Tomislava Negulića, Uređivanje internetskog portala koji će voditi Dario Markas te Kako napraviti višejezični WordPress web, predavača Darija Jazbeca Hrvatina

U sklopu WordCampa Zagreb, najvećeg okupljanja WordPress zajednice u Hrvatskoj, održat će se i ukupno 12 radionica o temama vezanim uz WordPress i web tehnologije, propćili su iz WordCampa.

Sve radionice potpuno su besplatne i otvorene za sve sudionike, a podijeljene su četiri područja – radionice za djecu, biznis, programiranje i osobni razvoj.

Besplatne radionice u sklopu WordCampa Zagreb održat će se 1. rujna u Zagrebu a zainteresirani polaznici trebali bi se za
njih registrirati što prije – prijave su otvorene već od danas.

Za besplatnu prijavu na neku od radionica potrebno se što prije registrirati na sljedećoj
poveznici: https://2017.zagreb.wordcamp.org/schedule/workshops/.

U sklopu grupe radionica za djecu, bit će održane tri radionice: Learn how to use WordPress Nele Dunato (radionica će biti održana na engleskom jeziku), Naučite kako koristiti WordPress Tomislava Negulića (hrvatska verzija početničke radionice za djecu) i Prvi koraci u web programiranju.

Grupa radionica biznis tematike uključuje radionice Osnove WordPressa Tomislava Negulića (CARNet), Uređivanje internetskog portala (radionicu će održati glavni urednik portala Vecernji.hr, medijskog partnera WordCampa, Dario Markas) te Kako napraviti višejezični WordPress web, predavača Darija Jazbeca Hrvatina (onTheGoSystems, autori popularnog plug-ina za višejezičnu funkcionalnost, WPML).

U području programiranja, besplatne radionice koje će biti održane na WordCampu su Vizualizacija podataka uz Google Data Studio (predavač je Marko Hrnjak s Otvorenog učilišta Algebra), Moj prvi WordPress plugin (radionicu će održati Konrad Leon Toldy, također iz Algebre) te Moderni razvoj web stranica Tomislava Čukelja iz tvtke Krikstudio.

Četvrta grupa radionica one su s područja osobnog razvoja. Bit će održane radionice The Art of Public Speaking (o vještini javnog govorenja, na radionici na engleskom jeziku, govorit će Luca Sartoni iz Automattica), The Irresistible Power of Strategic Storytelling (ovu radionicu, također na engleskom jeziku, vodit će Nevena Tomović, ManageWP) te radionicu Lijepo pisanje
koju drži kolumnist Večernjeg lista, autor brojnih kratkih priča i triju romana, Goran Gerovac.

Organizatori WordCampa Zagreb ujedno podsjećaju da je još uvijek otvorena i prodaja ulaznica za sam WordCamp, po simboličnoj cijeni od 20 eura (150 kuna) za glavni konferencijski dan, 2. rujna, a kotizacija osim mogućnosti pristupa svim predavanjima uključuje i konferencijsku majicu, ručak, kavu tijekom predaha te dolazak na afterparty.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije