Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE SUBOTE

Besplatan ulaz na Idea Knockout

Idea Knockout
Foto: Idea Knockout
23.09.2014.
u 13:39

Najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja održat će se ovu subotu, 27. rujna u zagrebačkom Kinu Europa, od 10:00 do 17:30 sati, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje

Kino Europa u Zagrebu ove će subote, 27. rujna, ugostiti najuzbudljivije natjecanje tehnoloških ideja u našoj regiji, Idea Knockout (www.ideaknockout.com), uz potpuno besplatan ulaz za sve  posjetitelje koji žele svjedočiti prvoj pravoj borbi intelekta u Hrvatskoj. Posjetitelje pozivamo da navijaju za svoje favorite tijekom njihovih nastupa pred žirijem ili naprosto uživaju u razgledavanju izložbe kreativnih softverskih i hardverskih rješenja s kojima će natjecatelji pokušati nokautirati svoje rivale.

Petnaest timova koji sudjeluju na Idea Knockoutu borit će se za vrijednu glavnu nagradu – putovanje za dva člana tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, CES 2015, ali i nešto  znatno vrjednije – izlagački štand na tom sajmu! Generalni pokrovitelj Idea Knockouta je Hrvatski Telekom koji će jednom od timova također osigurati vrijednu nagradu – putovanje u Krakow gdje će dobitnici biti u prilici ući u investicijski program glasovitog hub:rauma, poduzetničkog inkubatora Deutsche Telekoma.

U pauzi nastupa timova pred žirijem tijekom Idea Knockouta održat će se i nekoliko izuzetno zanimljivih predavanja za posjetitelje i natjecatelje, a nastupit će i Lauren Santa iz Veleposlanstva SAD-a koja će objasniti kako hrvatski startupi mogu otvoriti ured u Sjedinjenim Američkim Državama, tumačeći koje sve birokratske korake i uvjete moraju ispuniti.

Idea Knockout će za posjetitelje biti otvoren od 10:00h, sve do proglašenja pobjednika koje je predviđeno za 17:00h. O pobjedniku i o ostalim dobitnicima nagrada na Idea Knockoutu odlučivati će stručni žiri. Sastav žirija ostat će u tajnosti do samog natjecanja. Detaljan raspored događanja na Idea Knockoutu je sljedeći:

Foaje Kina Europa:

10:00 – 17:00 – izložba tehnoloških ideja 15 natjecateljskih timova

Dvorana Muller, Kino Europa:

10:00 – Uvodna riječ i predstavljanje žirija

10:20 – 13:00 – Prezentacije timova pred žirijem i publikom

13:00 – 13:30 – Lauren Santa, Veleposlanstvo SAD-a, predavanje o otvaranju ureda u SAD-u za startupe

13:30 – 13:50 – Regus, predstavljanje virtualnih ureda

13:50 – 14:10 – Igor Šabarić, Zagrebačka banka, predavanje „Odnos banke i poduzetnika“

14:10 – 16:30 – Prezentacije timova pred žirijem i publikom

17:00 – Proglašenje pobjednika

Idea Knockout je natjecanje koje uz podršku Consumer Electronics Associationa, producenata CES-a, organizira najutjecajniji i najtiražniji regionalni tech magazin Bug. CES je najveći, najvažniji i najutjecajniji svjetski sajam potrošačke elektronike, gadgeta, tehnoloških inovacija i startupa na svijetu koji se svakog siječnja održava u Las Vegasu. Tijekom četiri dana trajanja, na CES-u se okuplja preko 160.000 strogo probranih insidera tehnološke industrije iz čitavog svijeta koji oblikuju budućnost. Utoliko, CES je puno više od "sajma" ili "showa" te predstavlja platformu za stjecanje neprocjenjivih poznanstava, veza i partnera te mnogobrojnih poslovnih prilika, pred očima najvažnijih svjetskih tehnoloških medija. Putovanje na CES siguran je put u srž svjetskog tech communityja. CES 2015 održat će se od 6. do 9. siječnja 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije