Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišao nakon oluje

Zvezdaš koji je pobjegao iz Knina poručio: 'Messi je samo čovjek, a Srbiju nitko ne smije kritizirati'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Argentina v Australia
BERNADETT SZABO/REUTERS
04.12.2022.
u 14:18

Degenek je trenutno član Columbus Crewa, njegova Australija je odigrala dobra turnir na Bliskom istoku

Australija se pokazala u vrlo dobrom svijetlu na svjetskoj smotri u Kataru, reprezentativci najmanjeg svjetskog kontinenta odigrali su dobru partiju protiv Argentine i umalo su kreirali pravu senzaciju. Gaučosi su slavili 2:1, ali Australija je imala veliku priliku pred kraj utakmice kada je zicer obranio Emiliano Martinez. Važnu ulogu odigrao je defenzivac Miloš Degenek koji potječe iz srpske obitelji, a rođen je 1994. godine u Kninu. Tijekom Oluje s obitelji pobjegao u Beograd, a u zadnje četiri godine je u dva navrata nosio dres beogradske Crvene zvezde. 

Degenek je za srpske novine otkrio kako mu je bilo čuvati Lionela Messija, jednog od naboljih igrača svih vremena. 

- Glupo je reći, ali i on je čovjek i ima dvije noge. Čast je igrati protiv njega, ne igraš svaki tjedan protiv najvećeg. Najbolji igrač je koji je ikada šutnuo loptu, nitko nikada neće biti kao Messi. Tek ću biti svjestan kasnije protiv koga sam igrao. Protiv Argentine smo igrali dobro, toliko da smo ih natjerali da od 60. minute igraju s petoricom defenzivaca. Kod drugog gola su imali puno sreće, a prvi je djelo najboljeg svih vremena. Trebali smo izjednačiti na kraju utakmice, šteta. Ipak, jako sam ponosan, napravili smo veliku stvar i razveselili cijelu državu.

Srbija se nije tako dobro provela u Kataru za razliku od Australije koja je zaradila pozitivne komentare, prošli su grupu u kojoj su se nalazili Francuzi, Danci i Tunižani.

- Jako mi je žao što je ispala Srbija, ali svakako mora podići glavu. Igrače nitko ne smije kritizirati, nego treba stati uz njih.

Standings provided by Sofascore
 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 50

KL
Klarica
14:27 04.12.2022.

Više ste dosadili s tekstovima o onima koji su pobjegli iz Hrvatske ne navodeći razlog bijega. Dakle, pobjegli su zato što su njihovi očevi digli oružje protiv Hrvatske i kad je Hrvatska okupirani teritorij vratila pod svoju kontrolu oni su ne želeći živjeti u Hrvatskoj otišli u Srbiju.

CA
cane69
14:45 04.12.2022.

Pa i ti si samo covjek,dosta priglup ali covjek.

DU
Deleted user
14:39 04.12.2022.

Opet vi o turcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije