Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U MADRIDU

Ronaldova majka uhićena jer je pokušala iznijeti previše novca iz Španjolske

Dolores Aveiro
Foto: Gtres/PIXSELL
08.06.2015.
u 14:59

Riječ je o 55 tisuća eura, a po zakonu bez posebne potvrde ne može iznijeti više od deset tisuća

Policija u madridskoj zračnoj luci Barajas uhitila je 61-godišnju majku Cristiana Ronalda Dolores Aveiro jer je iz zemlje pokušala iznijeti 55 tisuća eura u gotovini.

Sigurno nisu znali o kome je riječ, ali zakon je za sve. Prema njemu, iz zemlje se bez provjere u gotovini smije iznijeti najviše deset tisuća eura, a za svote iznad toga postoji posebna procedura. Nakon nje osoba koja pokušava iznijeti novac dobiva potvrdu o podrijetlu novca i potom problema više nema.

Ronaldova majka ništa od toga nije imala, pa joj je 45 tisuća eura oduzeto na licu mjesta, ali to je nije zabrinulo. Bezbrižno je nastavila put s preostalih deset tisuća eura, a kad utvrdi podrijetlo novca, policija će vratiti preostalih 45 tisuća eura.

Njen sin pak tih 55 tisuća eura zaradi u jednom danu.

>> Ronaldova majka otkrila: Željela sam ga pobaciti

Komentara 8

MI
mirr
06:11 09.06.2015.

prestrasno

DH
dalibor.hren
21:43 08.06.2015.

Kod nas se iznose milijuni...

MA
mamunamegalo
15:50 08.06.2015.

najjače su mi te kvazi obitelji. .nitko nema isto prezime. .ni tata ni mater ni djed ni baba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije