Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOV MILIJUNA

Stigla ponuda slavnog kluba: Dinamo ostaje bez ponajboljeg igrača?

Rijeka i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige
Igor Soban/PIXSELL
31.01.2021.
u 13:48

Njemački prvoligaš zainteresiran je za hrvatskog reprezentativca i ponajboljeg igrača modre momčadi, no pitanje je koliko brzo se dva kluba mogu dogovoriti s obzirom na to da sutra završava prijelazni rok

Mislav Oršić, Dinamov ofenzivni veznjak, na izlaznim je vratima iz maksimirskog kluba. Za Oršića je, naime, stigla ponuda iz Herthe.

Njemački prvoligaš zainteresiran je za hrvatskog reprezentativca i ponajboljeg igrača modre momčadi, no pitanje je koliko brzo se dva kluba mogu dogovoriti s obzirom na to da sutra završava prijelazni rok.

Oršićev eventualni odlazak za plave bi značio gubitak jedne važne karike uoči europskih utakmica, odnosno nastavka prvenstva koje će, čini se, biti krajnje neizvjesno.

Za sada je tajna koliko su Nijemci spremni ponuditi Dinamu, no sigurno je riječ o višemilijunskoj opciji. Oršić je za Dinamo ubilježio 112 nastupa uz 45 pogodaka i 20 asistencija, a sjajnim igrama u maksimirskom klubu dogurao je i do reprezentacije.

Komentara 17

CV
cvitanich
21:03 31.01.2021.

Samo vi mantrajte i dalje... Dinamo će biti još dugo, dugo najbolji! Iznad svih! Bez obzira na sve pokušaje destabilizacije!

PA
pappmisi
08:19 01.02.2021.

Kako odluci Zdravko Mamic - on vec 15 godina uspesno vodi Dinamo !! Dinamo pod rukovodsvom Zdravka Mamica iz godinu u godinu je sve bolji !! Da nam zivi 100 godina !!

DU
Deleted user
14:08 31.01.2021.

Hvala im lijepa na ponudi. No Dinamo je u Europi a dolazi i prvenstvo. Tako da Dinamo nebu prodal Oršića prije 15.7. jedino ako ponuda bude veca od 25 milja i veca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije