Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG MODRIH

VIDEO Mamić nakon poraza spomenuo 'tankiranje': Ne vjerujem da je to ovdje bio slučaj

Dinamo i Šibenik susreli se na Maksimiru u 18. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
30.01.2021.
u 20:05

- Dinamo je na domaćem terenu od tri utakmice izgubio dvije, ne znam kada se to dogodilo. Ali, eto i to smo doživjeli - naglasio je strateg Modrih

Nogometaši Šibenika su u susretu 18. kola Prve HNL iznenadili vodeći Dinamo svladavši ga u Maksimiru sa 2:1 (1:1). Susret je prokomentirao trener Zoran Mamić:

- Čestitke Šibeniku na pobjedi, igrali su jako dobro, zabili su dva gola i na kraju zasluženo pobijedili. Mi nismo bili onakvi kakvi smo trebali i bez obzira na to što smo to naglašavali prije samog izlaska na teren, po n-ti put ponavlja se naš ulazak u utakmicu.

Opet smo došli u nedostatak tog jednog gola, primili smo gol pa smo morali stizati rezultat. U prvom poluvremenu smo i stvarali neke dobre situacije oko 16 metara Šibenika, ali nažalost nismo to iskoristili. Drugo je poluvrijeme bilo rastrgano i izmjene nam nisu puno donijele. Moramo izvući pouke iz toge.

Stalno govorimo da nema labavo protiv niti jednog protivnika. Ne mislim da je netko išao namjerno nešto 'tankirati'. Je li to malo umora, dekoncentracije i taj ritam utakmica pa na kraju dođe do poraza koji naravno nije bio planiran i koji je razočaravajući za nas. Dinamo je na domaćem terenu od tri utakmice izgubio dvije, ne znam kada se to dogodilo. Eto i to smo doživjeli.

Nema previše vremena za neke velike analize, zbog iscrpnog ritma utakmica?

- Da, teško je, već u utorak igramo protiv Lokomotive. Pokušat ćemo se odmoriti i spremiti što bolje možemo i da ispravimo ovo što smo danas uprskali.

Što je sada najvažniji zadatak?

- Nema neke čarolije ili magije. Treba biti svjestan i reći u svlačionici što je, a što nije dobro. Trebamo okrenuti novu stranicu i kao što sam rekao tisuću puta u sportu - sutra je novi dan i moramo ići dalje. Moramo dizati nivo igre jer ako bude ovako imat ćemo problema.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:44 31.01.2021.

Bi li govorio da je sutra novi dan i da treba okrenuti novu stranicu, da je na klupi netko drugi, neki treneri su letjeli za puno manje stvari! Loše ti ekipa igra, jer imaš previše limitiranih igrača i koji ne znam po čemu zaslužuju mjesto u Dinamu! Zar igrač koji je sa 17 godina počeo trenirati nogomet, može biti pojačanje za Dinamo, samo zato što je brz, a ta brzina nam rijetko kad koristi, Gavro s bezbrojnim zaleđima, nepovratno troši vrijeme, Franjić defanzivac, a onako naivno dozvoli da mu se igrač odvoji, a ne ide mu zatvarat prostor prema naprijed nego trčkara za njim! Stanje na tablici je puno bolje nego što to po igrama zaslužuju i ako tako nastavi mogao bi ove godine ostati bez i jednog trofeja, a protiv Krasnodara, bi se mogli opet brukati!

DE
Dezider
11:07 31.01.2021.

Teško je bez trenera.

ST
stefj
11:39 01.02.2021.

Bjelica je u Dinamu skupljao radnike, igrače koji su obavljali zadatke i nisu mislili na ljepotu igre. I igrao je na rezultat... Sada, s tim istim igračima Mamić i njegov stožer postavljaju igru koja zahtjeva kreaciju i individualne kvalitete. A takvih igrača u Dinamu ima jako malo i ne iskaču toliko da sami mogu odlučiti utakmicu... Oršić je imao dobar dan protiv Hajduka i samo zato je Dinamo dobio, protiv Šibenika nije bilo nikog takvog... Uglavnom, loš stožer, Dinamo da bi pobijedio i ovako osrednje ekipa mora dati maksimum i još k tome imati 2-3 raspoložena pojedinca. Nema onog da se utakmica dobije na rutinu, makar i bez igre... Pogledajte Osijek, igra baš tako, na rutinu, na rezultat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije