Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavima vrijeme curi

Zoran Mamić sljedeći tjedan mora riješiti pitanje stopera

\'11.02.2011. Zagreb Zagrebacki aerodrom Pleso. Igraci NK Dinama vratili su se sa zimskih priprema iz Turske. Zoran Mamic ,izvrsni dopredsjednik NK Dinama. Photo: Robert Anic/PIXSELL\'
Robert Anic/PIXSELL
12.06.2011.
u 08:30

Plavi jučer još nisu uspjeli riješiti pitanje stopera.

– Imamo dva, tri igrača koji su u konkurenciji, još nismo ništa dogovorili, ali sad nam već curi vrijeme, tijekom sljedećeg tjedna trebali bismo znati na čemu smo – kazao je Zoran Mamić. Od Hrvata koji bi se mogli vratiti na popisu su bili Josip Šimunić i Domagoj Vida, a Gordon Schildenfeld navodno nije bio u kombinacijama.

– Čuo sam se s menadžerom Josipa Šimunića i nema promjena u njegovim odnosima s Hoffenheimom koji je imao ponudu za njega, ali je to Šimunić odbio. Nakon toga Hoffenheim im se više nije javio – kazao je mlađi Mamić.

Ostao je Domagoj Vida. Koliko znamo, plavi su se lako dogovorili s Bayerom iz Leverkusena s kojim Vida ima ugovor do 2015., no on baš nije voljan vratiti se u Hrvatsku, kao da to drži degradacijom, nekakvim dokazom da nije uspio u Njemačkoj. Ali dojam je da dečko griješi, pa tek su mu 22 godine, u Dinamu bi igrao, imao bi još mnogo prilike napraviti novi transfer.

Nema mnogo vremena za razmišljanje, plavima vrijeme istječe, a Vida bi mogao razmisliti i doći u Maksimir gdje neće krenuti ispočetka, već kao gotov igrač, mogao bi to biti dobar brak iz interesa za obje strane. A u Dinamu bi rado domaćeg igrača kojemu ne bi trebala posebna prilagodba jer treba im igrač koji će odmah igrati. U igri za Dinamo i dva su stranca.

Ključne riječi

Komentara 3

VE
Velikogoričan56
10:43 12.06.2011.

Rijesit ce to oni, bez brige, samo da ne kupe Simunica, onda ce biti kidanja zivaca na svakoj utakmici

VO
vojvo
17:26 12.06.2011.

junaci pa ti stvarno pišeš gluposti, zbog čega bi se nešto moralo pa nisi ti taj koji če određivati kad če dinamo kupiti novog igrača

DU
Deleted user
17:52 12.06.2011.

Eto vam ga na Mamići , sad nemate stopera kad ste bili slijepi i dozvolili Hajduku da vam otme stopera svjetske klase - Miličevića za kojim je bila sveopća pomama po Evropi (a i šire) a on izabrao Hajduk iz ljubavi i njegove izjave te vrste uopće nisu u svrhu uvlačenja navijačima ! Jednom rječju idealan igrač za Maleša i njegov \"program\" da dovodi velika pojačanja koja neće igrati za novce kao u mrskom im Dinamu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije