Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IZBORNIKA

Dalić: Ljuti me što smo došli u ovu situaciju, moramo se svima ispričati

Cardiff:  Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nick Potts/PIXSELL
1/9
15.10.2023.
u 23:20

- Zaslužen poraz. Wales je bio bolji, agresivniji i imao više želje. Mi nismo imali energije, bez želje za naprijed. Doveli smo se u situaciju da moramo ovisiti o drugima. Ja preuzimam odgovornost i ja sam krivac jer sam mogao bolje ovo pripremiti i napraviti - rekao je Dalić

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je neočekivani poraz od Walesa (2:1) u kvalifikacijama za Euro. Vatreni su u četvrtak izgubili i od Turske i dva kola uoči kraja kvalifikacija više ne ovise sami o sebi.

- Zaslužen poraz. Wales je bio bolji, agresivniji i imao više želje. Mi nismo imali energije, bez želje za naprijed. Doveli smo se u situaciju da moramo ovisiti o drugima. Ja preuzimam odgovornost i ja sam krivac jer sam mogao bolje ovo pripremiti i napraviti - rekao je Dalić pa objasnio zašto je stavio Domagoja Vidu od prve minute.

- Nismo imali agresiju u obrani i on je to donio. Međutim, nismo svi bili na razini. Poklopilo se, bilo je jako loše. Prema naprijed nismo imali ideju i kreaciju. Bili smo bezidejni i jako loše. Moramo svi dignuti glavu i ispričati se. Nadam se da ćemo se uspjeti oporaviti.

Ljuti li ga ovo sve?

- Naravno da me ljuti što smo došli u ovu situaciju. Očito da ne možemo ništa napraviti glatko. Sada moramo razmišljati kako ćemo dobiti Latviju u gostima jer je to sada problem.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 53

MA
Matija100
23:56 15.10.2023.

Vidi je igrač pobjegao kod oba gola. A Daliću je on donio energiju.

Avatar jeremija1
jeremija1
23:54 15.10.2023.

Barišić, Vida i Brekalo. Nedovoljno za reprezentaciju. Vida zbog starosti, prije je zadovoljaval. A Kova, e taj me razočarao...Nijedan okomiti pas mu ne može proći, a takav talent, sve ima...ali ne vjeruje u sebe

JM
JMN
00:07 16.10.2023.

Daliću, ajde dosta je bilo. Kad ti spori Vida mora igrati zbog vaših ruskih uspomena pored Šutala i Erlića, onda znači da nisi više objektivan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije