Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR UTAKMICE

Opet se pokazalo da je napad kroničan problem, a igrači iz drugog plana nisu ispunili očekivanja

15.10.2023.
u 22:58

Pa iako ovu sada već ozbiljnu krizu možemo objasniti i nenadoknadivim izostancima, kao što su Petkovićev, Perišićev i Kramarićev, nakon listopadskih akcija preostaje nam samo konstatirati kako reprezentativci koji su do sada bili u drugom (ili nikakvom) planu – nisu ispunili očekivanja. Ni izbornikova, ni svoja, ni navijačka.

Komentara 21

BA
bajolina123
23:35 15.10.2023.

Nije toliko napad problem koliko sredina. Štede se, boje se prekršaja na sebi, ne probijaju, ne pucaju sami prema golu. Kao da se boje ozljeda i konrakta.

K3
Krešimir_3007
03:24 16.10.2023.

Napad ne znamo kakav je, jer im srednji red nije stvorio niti jednu šansu. Sami niti znaju niti mogu. Kod drugog gola Majer ne ide u blok centaršuta. Hej, momak, gdje si ti? Prije toga Vida čisti loptu glavom potpuno nekontrolirano. Hej, ... Kod prvog gola Brozović od golmana napucanu loptu lupa nekontrolirano i bez veze, čovjek van svake forme, i onda lik pobjegne Vidi nakon nakon odbijanaca i jednog instinktivnog, tipično engleskog dodavanja. Itd. Pa dokle bi Midrič trebao vaditi repku i sam pokrivati one koji su loši? Kovačić - ??? Itd. Itd...

JM
JMN
23:19 15.10.2023.

Ne znamo je li napad problem jer je Dalić obje utakmice počeo s Brekalom i Musom. Da je jednu započeo napad Majer, Beljo i Pašalić, onda bismo znali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije