Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE PORTALA

Otočki mediji slave senzaciju Walesa nad Hrvatskoj, pogledajte što sve pišu

Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
Foto: Tim Goode/PIXSELL
1/8
15.10.2023.
u 22:55

"Kakva noć. Dva gola Harryja Wilsona obavila su posao, a sada Wales mora pobijediti Armeniju u gostima i Tursku kod kuće kako bi se plasirao na Europsko prvenstvo. Ovo je jedna od najvećih pobjeda u povijesti Walesa, i to protiv svih očekivanja", navodi Guardian.

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je skupine D kvalifikacija za odlazak na Euro 2024. izgubila na gostovanju kod Walesa u Cardiffu s 2:1 te tako stigla u nezavidnu poziciju uoči posljednja dva kola koja će se igrati u studenom. Oba pogotka za Wales postigao je Harry Wilson, prvoga u 47. minuti, a drugoga u 60. minuti. Na konačnih 2:1 smanjio je Mario Pašalić u 75. minuti.

Otočki mediji slave igrače Walesa, a evo nekih od izvještaja s portala.

"Velika noć za Wales, upravo su iznenadili Hrvatsku! Polufinalisti Svjetskog prvenstva mogli bi biti u opasnosti od ispadanja! Stadion Cardiff Cityja je potpuno uzavreo!", piše BBC.

"Kakva noć. Dva gola Harryja Wilsona obavila su posao, a sada Wales mora pobijediti Armeniju u gostima i Tursku kod kuće kako bi se plasirao na Europsko prvenstvo. Ovo je jedna od najvećih pobjeda u povijesti Walesa, i to protiv svih očekivanja", navodi Guardian.

"Kakva noć za Wales. Sada su ponovo ozbiljno u igri za prolazak", piše Eurosport.

"Kakav rezultat. Kakva noć za Wales. Bez Garetha Balea, Wales je trebao novog junaka. Na scenu stupa Harry Wilson", navodi Sky Sports.

"Harry Wilson dvama pogocima donio pobjedu Walesu nad Hrvatskom i dao nadu u kvalifikacijama", navodi The Independent.


 

 

Komentara 10

Avatar Crni labud
Crni labud
23:58 15.10.2023.

Ne slave samo otočki. Nažalost slave i mnogi koji sebe zovu hrvatski a u stvari su jugonostalgičarski mediji.

PU
Pametan-u-moru-ludih
01:40 16.10.2023.

Senzaciju Walesa? Bila bi senzacija da Hrvatska da gol. Ovakvih truba i papaka u jednoj ekipi nisam u zivotu vidio. Kako je moguce da 14 igraca zataji i dvije utakmice?

Avatar Avi
Avi
23:08 15.10.2023.

Dalić sada može navijati za Srbiju zajedno sa rečkim srbima koji su prekinuli trening u Rijeci i stvorili užasno lošu atmosferu, još ih je on za uzvrat počastio utakmicom i da nisu došli navijači iz drugih gradova stadion bi bio prazan, zato jer rečane zanima samo petokraka i Titov brodić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije