Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi Hrvatske

Zlatko Dalić komentirao nove igrače i istaknuo što je naš cilj!

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
06.09.2018.
u 23:05

- Nisam ja ni očekivao neku ljepoticu, odigrali smo koliko smo mogli u ovom trenutku.

Hrvatska nogometna reprezentacija u prvoj utakmici nakon sjajnog rezultata na SP-u u Rusiji odigrala je 1:1 protiv Portugala. Vatreni su u prijateljskom susretu u Faru remizirala protiv vrlo jakog protivnika.

Izbornik Zlatko Dalić nakon susreta za Novu TV iznio je svoja razmišljanja.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca s Davorom Šukerom

- Nisam ja ni očekivao neku ljepoticu, odigrali smo koliko smo mogli u ovom trenutku. Bilo je tu puno promjena nakon SP-a, dali smo šansu nekim novim igračima. Znate, nije lako igrati prvu utakmicu nakon SP-a, pogotovo protiv jedne jake reprezentacije kao što je Portugal. Nije to bilo loše, ali moramo neke stvari i popraviti. Portugal je imao inicijativu, mi smo stajali predaleko od igrača. U nastavku smo to malo popravili, ali opet nismo prema naprijed ništa posebno napravili, rekao je Dalić pa istaknuo koji je naš cilj u utakmicama koje slijede:

Zlatko Dalić
1/11

- Rekao sam, ovo je priprema za Europsko prvenstvo, ovo je za nas selekcija, trening.

Dalić je najmanje mijenjao u veznom redu...

- Badelj i Kovačić nemaju utakmica i treba im minutaža i zato su igrali svih 90 minuta. No, dali smo priliku i novim igračima, isprobali napadače...

Kako su vam se svidjeli novi igrači?

- Teško je donositi odluke nakon tako malo vremena. Oni će svi dobiti priliku, a na njima je da se pokažu.

Domagoj Vida se ozlijedio, Dalić kaže da ne zna kakva je situacija s njim.

- Nadam se da nije ništa ozbiljno. Žao mi je što se ozlijedio, u tim trenucima smo primili gol.

Slijedi dvoboj protiv Španjolske u Ligi nacija.

- Čekaju nas Španjolci, tu moramo biti konkretniji i puno bolji u toj utakmici.

Ključne riječi

Komentara 15

KE
kentie
01:45 07.09.2018.

ma dobro je to izgledalo, jako dobro...nije bilo loše, mladi momci su imali malo tremu, ali vidi se već sada da su klase...bravo...ona akcija prije našeg gola izgledala je kao da je izvode prekaljeni reprezentativci...i na kraju predivan gol po mjeri....sve je ispalo lijepo i gospodski....na travnjaku se vidlo koliko nas rešpektiraju kao viceprvake svijeta....fantastično....idemo dalje..za svoj gušt ću pustit taj video, meni najbolji za SP....

Avatar nula
nula
23:10 06.09.2018.

Dobro smo prosli. Sa 7 anonimaca ....

ON
ON
11:08 07.09.2018.

Dečki su se trudili,dali ono šta su mogli.Uvoditi mlade je OK,ali ne odjednom sedam.To je preoptimistično,a za nove igrače jako teško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije