Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uh, to boli

Vida u bolovima iznesen s terena nakon što ga je Kalinić udario po ruci

Vida
Foto: Screenshot
06.09.2018.
u 22:04

Dalić je morao ubaciti Tina Jedvaja umjesto ozlijeđenog Vide.

Domagoj Vida morao je izaći iz igre već u prvom poluvremenu utakmice protiv Portugala. Pouzdani hrvatski branič ozlijedio se nakon nesretnog sudara sa suigračem.

Naime, u jednom trenutku Lovre Kalinić istrčao je s gola želeći ispucati loptu, ali opasnu situaciju nekoliko trenutaka ranije klizećim je startom otklonio je Vida pa ga je Kalinić slučajno opalio po ruci.

Vida se previjao na podu, vidjelo se sa trpi velike bolove i izašao je s terena. Nakon nekog vremena vratio se u igru, ali nije dugo izdržao. Samo nekoliko minuta poslije Pepe je nadskočio Vidu i zabio, a hrvatski branič nakon toga je ponovno pao na travnjak te je iznesen izvan terena.

Dalić je morao ubaciti Tina Jedvaja umjesto ozlijeđenog Vide.

Komentara 4

ST
stefj
08:01 07.09.2018.

Kalinić ne samo da je krivo procijenio put lopte i trenutak za istrčavanje, nego i igrača na kojeg mora startati...

Avatar white socks
white socks
23:08 06.09.2018.

Bilo bi lijepo da Kalinić ima barem trun mozga. Al' tircida je to pajdo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije